Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juniorit Naantalin taekwondon ottelukisojen sankareina

 
Juniorit Naantalin taekwondon ottelukisojen sankareina


Naantalissa oteltiin vuoden viimeinen ottelukisa 12.12. lauantaina. Porilais-menestys oli aivan omaa luokkaa.

Mitaleja kahmittiin mukaan pyöreät kymmenen kappaletta ja lisäksi junioreiden päivän  paras ottelija palkinto.

Madassar Kahlun otteli ensimmäisissä taekwondo kisoissaan huikeasti kultaa. Karatehistorian omaava nuorukainen otteli sarjansa (15-17v harrastajat) tappiottoman sarjan näyttäen, että potkua riittää lajin vaihdosta huolimatta.

Joukkueen nuorin  Daniel ”Ninja” Halonen (7v)taisteli toisissa kisoissaan hopeaa ja palkintojen jaossa koettiin miellyttävä ja ansaittu yllätys, kun Daniel valittiin päivän parhaaksi junioriottelijaksi. Usein ei tällaista koeta, että näin nuori ottelija tällä palkinnolla palkitaan, mutta Danielin vauhti ja väsymättömyys otteluissa huomioitiin tuomaritasolla raskaan päivän päätteeksi.

Mukana oli monipäinen ensikertalaisten joukko ja vanhojen konkareiden lisäksi he toivat kasan mitaleja. Ensikertalaisten saalis Madassarin lisäksi oli hieno, Jaana Talja (12v) hopeaa, Kristian Vahala (11v) hopeaa, Vertti Tähtinen (8v) pronssia. Kokeneemmat ottelijat eivät myöskään jättäneet mitaleja Naantaliin vaan toivat arvovärejä mukanaan, Linda Halonen (11v) hopeaa, Toni Vajavaara (8v) hopeaa, Teemu Kosola (14v) hopeaa ja Robert Söderdahl (14v) pronssia.

Juuso Heinonen (15v) jatkoi liigassa paljon kokeneempien jahtaamista ottelutaidoissa ja sijoittui kolmanneksi. Parasta tässä on nähdä kuinka ero kokeneempiin jatkuvasti pienenee ja kuinka yleisesti ottaen Porin Taekwondo lepää tällä hetkellä suuren junioriluokan kehittyessä koko ajan kohti huippua.    

Porin Taekwondon tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Loviisassa kilpailtiin taekwondon ottelukilpailut viikonloppuna. Porin Taekwondo seuran Jasper Pulakka siirtyi harrastaja sarjasta näyttävästi poikien liigasarjaan.

Lue lisää
Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Taekwondon liikesarjakausi käynnistyi Turussa järjestetyssä Finnish Poomsae openissa.

Lue lisää

Satakuntalaiskaratekat kolmannelle kierrokselle Hollannin karate1 kilpailuissa

Satakuntalaiskaratekat Emma Aronen, Jarno Heino ja Helena Kuusisto etenivät kaikki kolmannelle kierrokselle Karate1 Premer Liigan Hollannin osakilpailuissa.

Lue lisää

Helena Kuusisto taisteli pronssia kansainvälisessä Bosphorous Cup:issa

Suomen Karatemaajoukkueen satakuntalaiset karatekat Helena Kuusisto ja Emma Aronen hioivat EM-kisakuntoaan osallistumalla kansainväliseen Bosphorous Cup:iin sekä harjoitusleirille Istanbulissa, Turkissa.

Lue lisää

Henna Kuusisto ja Emma Aronen hopealla karaten Estonia Openissa

Kansainvälinen Estonia Open karatekilpailu keräsi tänä vuonna ennätykselliset 800 kilpailijaa 8 maasta.

Lue lisää

Helena Kuusistolle nuorten EM-pronssia

Porilainen Helena Kuusisto voitti Karaten nuorten EM-pronssia Turkin Konyassa käydyissä EM-kilpailuissa.

Lue lisää