Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiukka taisto punttilavalla

 
Tiukka taisto punttilavalla


Viimeisellä nostolla ratkesi painonnoston joukkuemestaruus Porin urheilutalolla. Rovaniemen nuoret nostajat pakottivat Puntti-Karhujen ankkurin Antti Everin lastaamaan viimeiseen nostoon kauden kovimmat raudat 195 kiloa. Rinnalle paino nousikin, mutta ei suorille käsille ja niin mestaruus matkasi Napapiirille. Puntti-Karhujen oli tyytyminen viimevuotiseen tapaan hopeaan.

Koko kisan ajan kaksi kärkiseuraa kävivät tasaista kilpailua, mutta Rovaniemen nuoret nostajat olivat voimissaan ja ennätyksillään ratkaisivat mestaruuden. Vastaavasti pronssikisa oli yhtä tasainen viime vuoden mestarin Tampereen Pyrinnön ja Parkanon Puntin välillä. Viimeisellä työnnöllä pronssi meni Pyrinnölle.

Päivän parasta kuntoa esitti Reippaan kalajokinen Milko Tokola tehtaillen kolme Suomen ennätystä ja päälle yhden Pohjoismaisen. Naisten paras oli odotetusti isäntäseuran Anna Everi.

Puntti-Karhut lähti ennakkotilanteen perusteella tavoittelemaan hopeamitaleita ja ne saatiin.

-Olemme täysin tyytyväisiä hopeamitaleihinkin. Koko joukkue nosti hienosti ja ylitimme ennakkolaskelmat, totesi seuran päävalmentaja Jukka Lehtikangas kisan jälkeen.
– Totta kai nkä kasvoi, kun alkoi näyttää siltä, että jopa kultamitalit ovat saavutettavissa. Eikä se sitten kaukaa ollutkaan. Jos yksikin noista tutuista ”jos”-sanoista olisi kääntynyt toisin päin, juhlisimme nyt isomman täytekakun kanssa mestaruutta. Mutta ensi vuonna Tampereella me voitamme.

Toki nytkin Puntti-Karhut voitti Tampereen jopa kahdella tasolla. SM-finaalissa Pyrintö jäi taakse ja kun samalla kisailtiin ensi vuoden Etelä-Suomen mestaruuskilpailujen järjestämisestä, Tampere jäi sinäkin taakse. Näin kautta aikojen ensimmäiset puolikkaan Suomen mestaruuskisat käydään Porissa.

Puntti-Karhujen joukkue SM-finaalissa oli kokonaisuudessaan: Naiset: Anna Everi, nuoret: Kimmo Lehtikangas, miehet: Toni Grönman, Otto Hietanen, Mikko Viitala, Antti Everi, valmentajat: Kaarlo Kangasniemi ja Jukka Lehtikangas.

Puntti-Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulleAnna Everi

28.4.1987
Tiedot

Antti Everi

22.12.1981
Tiedot


Porissa nostettiin rautaa torstaina

Porissa nostettiin rautaa torstaina

Porin urheilutalon painonnostosalissa kilpailtiin torstaikansalliset ja jo perinteeksi muodostuneen MR-cupin viides osakilpailu.

Lue lisää
Anna Everi ennätyksellään viides EM-kisoissa

Anna Everi ennätyksellään viides EM-kisoissa

Porilaisnostaja Anna Everi lunasti häneen kohdistuneet odotukset painonnoston EM-kisoissa Tbilisissä.

Lue lisää
Painonnoston 17-vuotiaiden SM-kilpailut Porissa 24.-25.5.2014

Painonnoston 17-vuotiaiden SM-kilpailut Porissa 24.-25.5.2014

Porissa järjestettiin painonnoston 17-vuotiaiden SM-kilpailut 24.-25.5.2014.

Lue lisää
Painonnoston 17-vuotiaiden SM-kilpailut Porin urheilutalolla 21.-22.5.

Painonnoston 17-vuotiaiden SM-kilpailut Porin urheilutalolla 21.-22.5.

Puntti-Karhut järjestää jälleen ensi viikonvaihteessa kotimaiset painonnoston arvokilpailut.

Lue lisää
Satakunnan naiset ennätystyöntöihin EM-lavalla

Satakunnan naiset ennätystyöntöihin EM-lavalla

Maamme kaksi parasta naispainonnostajaa – ja monen mielestä myös parasta miehetkin mukaan laskien – Kankaanpään Voimailijoiden Heidi Harju ja Puntti-Karhujen Anna Everi ylsivät molemmat uusiin Suomen ennätyksiin eilen EM-painonnostossa.

Lue lisää
Anna Everille jälleen uusi Suomen ennätys

Anna Everille jälleen uusi Suomen ennätys

Puntti-Karhujen menetys viikonvaihteen painonnoston SM-kilpailuissa Rovaniemellä oli varsin kaksijakoinen.

Lue lisää