Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bearsin edustusjoukkueen runko kasassa - valmentaja Yhdysvalloista

 
Bearsin edustusjoukkueen runko kasassa - valmentaja Yhdysvalloista


Pori Bearsin kauden 2010 joukkue alkaa pikkuhiljaa muodostua. Pelaajarunko muodostuu pääosin omista kasvateista, Raumalta mukaan liittyy kolme pelaajaa. Raumalaisista Juho Huttunen vahvistaa vuoden tauon jälkeen hyökkäyksen linjaa. Puolustuksen puolelle raumalaisista siirtyvät Tomi Venttola ja Marko Savolainen.

Pelaajasopimuksia joukkueella on tällä hetkellä kasassa reilut 30 ja ennen vuoden vaihdetta ja kevään mittaan tehdään vielä muutamia sopimuksia suomalaisten kanssa. Ulkomaalaisvahvistuksista Xavier Andre hoitaa jo valmennustehtäviä ja jatkaa kesällä pelejä. Yhdysvalloista hankitaan lisäksi 1-2 pelaajaa ja lisäksi seurassa harkitaan taloustilanteen raameissa vielä yhtä EU pelaajaa kaudelle 2010. Alustava pelaajalista julkaistaan Roster-osiossa lähipäivinä.

Bearsin päävalmentajaksi saapuu Yhdysvalloista James J. Fayed III. JJ:n meriittilistalta löytyy mm. Team USA, Minor League joukkueita ja mielenkiintoisena meriittinä vierailevana QB-valmentajana osallistuminen Dallas Cowboysin harjoitusleirille. JJ on viihtynyt pääasiassa hyökkäyksen koordinaattorina ja lajitietämys etenkin hyökkäyksen puolelta on huippuluokkaa. Lisäksi hän on valmentanut useana vuonna hyökkäyksen linjamiehiä. JJ saapunee Suomeen maaliskuussa. Tähän asti joukkue valmistautuu kauteen Xavier Andrén opeille. Xavier jatkaa JJ:n saavuttua puolutuksen valmentajana ja pelaa myös itse joukkueessa kesällä.

Valmennustiimissä jatkaa myös Harri Mäki-Pesola hyökkäyksen koordinaattorina. Puolustuksen koordinaattori pyritään löytämään seuran lähipiiristä. Lisää uudesta päävalmentajasta lähiaikoina. Linjavalmennuksesta talvikaudella vastaavat Teemu Niemelä ja vierailevana Joakim Salo. Joukkueen huoltajina jatkavat Teemu Pusa ja Mika Valkama.

Bearsin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee pelaamaan paikasta 1.divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa jälleen kaudella 2012.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Bears selvään voittoon jättiläisistä

Bears selvään voittoon jättiläisistä

Pori Bears voitti launtaina 9.6. vastustajansa Helsingistä selvin lukemin ja mätti ottelussa lähes 700 hyökkäysjaardia.

Lue lisää