Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa ja Musan Salama laajaan yhteistyöhön

 
FC PoPa ja Musan Salama laajaan yhteistyöhön

FC PoPa ja Musan Salama aloittavat laajan yhteistyön, josta konkreettisempana osoituksena on MuSan A-junioreiden siirtyminen FC PoPan alaisuuteen. Lisäksi tulevalla kaudella Musan Salaman miesten kakkosdivisioonassa pelaava edustusjoukkue toimii FC PoPan farmiseurana. Tämä alkava yhteistyö on vahva päänavaus porilaisessa jalkapallossa, jossa molemmat seurat ovat voittajia.

PoPan tavoitteena on pitkällä aikavälillä rakentaa yhdessä MuSan kanssa vahva A-junioreiden joukkue ja tätä tavoitetta varten A-junioreiden päätoimiseksi valmentajaksi on palkattu Tero Suonperä.

MuSa on profiloitunut kasvattajaseuraksi ja tulee olemaan tulevaisuudessa tärkeä osa PoPan pelaajatuotantoa. Jo tulevalla kaudella PoPa pääsee loukkaantumisten sattuessa täydentämään pelaajistoaan niin MuSasta kuin myös omista A-junioreistaan. Lisäksi tulevaisuudessa pelaajien houkutteleminen Poriin ja PoPaan helpottuu, kun tarjolla on laadukasta valmennusta PoPan edustusjoukkueessa, MuSan edustusjoukkueessa kuin myös A-junioreissa.

Antti Sumiala ottaa yhteistyön ilolla vastaan.

- Tämä on iso askel porilaisessa jalkapallossa, mikä tulee tulevaisuudessa hyödyntämään molempia joukkueita. MuSa haluaa olla kasvattajaseura ja meidän pyrkiessä huippuseuraksi niin kahden seuran intressit kohtasivat ja yhteistyötä oli luonnollista laajentaa. Tässä on nuorelle pelaajalle rakennettu selvä putki, johon kuuluu kolme joukkuetta. Nuoren pelaajan on helpompaa siirtyä PoPaan, kun vaihtoehtoja löytyy kolmesta joukkueesta ja pystytään kehittämään pelaajaa rauhassa.

 - Unelma on olla tulevaisuudessa koko Satakunnan jalkapallon lippulaiva ja tehdä yhteistyötä kaikkien satakuntalaisten seurojen kanssa.

MuSan Salaman edustusjoukkueen päävalmentaja ja A-junioreiden pelaajakoordinaattori Petri Toivonen on todella tyytyväinen seurojen laajaan yhteistyöhön.

- Tämä on Porin jalkapallokartalla ainutlaatuinen juttu. Tässä yhteistyössä ei ole yhtään häviäjää vaan kaikki ovat voittajia. MuSan edustusjoukkue hyötyy tästä yhteistyöstä pelikentän puolella, sillä saamme valmentajien hyvällä vuorovaikutuksella hyviä pelaajia auttamaan meitä. Tehostetulla juniorituotannolla pyrimme tulevaisuudessa saamaan parempia junioripelaajia molempiin joukkueisiin ja tässä on selkeä putki rakennettu nuorille pelaajille, huippu-urheilua tarjoaa PoPa, kilpaurheilua MuSa ja nuorisourheilua A-juniorit.

- Tulen oman toimeni ohella toimimaan myös A-junioreiden pelaajakoordinaattorina toimenkuvaani kuuluessa pelaajien tarkkailu yhdessä Tero Suonperän kanssa ja varsinkin näin alussa auttaminen käytännön asioissa, valmennukseen en tule puuttumaan vaan se on pelkästään Teron heiniä. Tärkeässä osassa tulee olemaan myös meidän kolmen valmentajan keskinäinen vuorovaikutus, Pertti Lundell, minä ja Tero tulemme tekemään avointa yhteistyötä ja tämä kaikki tehdään pelaajien parhaaksi.

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää