Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa ja Musan Salama laajaan yhteistyöhön

 
FC PoPa ja Musan Salama laajaan yhteistyöhön

FC PoPa ja Musan Salama aloittavat laajan yhteistyön, josta konkreettisempana osoituksena on MuSan A-junioreiden siirtyminen FC PoPan alaisuuteen. Lisäksi tulevalla kaudella Musan Salaman miesten kakkosdivisioonassa pelaava edustusjoukkue toimii FC PoPan farmiseurana. Tämä alkava yhteistyö on vahva päänavaus porilaisessa jalkapallossa, jossa molemmat seurat ovat voittajia.

PoPan tavoitteena on pitkällä aikavälillä rakentaa yhdessä MuSan kanssa vahva A-junioreiden joukkue ja tätä tavoitetta varten A-junioreiden päätoimiseksi valmentajaksi on palkattu Tero Suonperä.

MuSa on profiloitunut kasvattajaseuraksi ja tulee olemaan tulevaisuudessa tärkeä osa PoPan pelaajatuotantoa. Jo tulevalla kaudella PoPa pääsee loukkaantumisten sattuessa täydentämään pelaajistoaan niin MuSasta kuin myös omista A-junioreistaan. Lisäksi tulevaisuudessa pelaajien houkutteleminen Poriin ja PoPaan helpottuu, kun tarjolla on laadukasta valmennusta PoPan edustusjoukkueessa, MuSan edustusjoukkueessa kuin myös A-junioreissa.

Antti Sumiala ottaa yhteistyön ilolla vastaan.

- Tämä on iso askel porilaisessa jalkapallossa, mikä tulee tulevaisuudessa hyödyntämään molempia joukkueita. MuSa haluaa olla kasvattajaseura ja meidän pyrkiessä huippuseuraksi niin kahden seuran intressit kohtasivat ja yhteistyötä oli luonnollista laajentaa. Tässä on nuorelle pelaajalle rakennettu selvä putki, johon kuuluu kolme joukkuetta. Nuoren pelaajan on helpompaa siirtyä PoPaan, kun vaihtoehtoja löytyy kolmesta joukkueesta ja pystytään kehittämään pelaajaa rauhassa.

 - Unelma on olla tulevaisuudessa koko Satakunnan jalkapallon lippulaiva ja tehdä yhteistyötä kaikkien satakuntalaisten seurojen kanssa.

MuSan Salaman edustusjoukkueen päävalmentaja ja A-junioreiden pelaajakoordinaattori Petri Toivonen on todella tyytyväinen seurojen laajaan yhteistyöhön.

- Tämä on Porin jalkapallokartalla ainutlaatuinen juttu. Tässä yhteistyössä ei ole yhtään häviäjää vaan kaikki ovat voittajia. MuSan edustusjoukkue hyötyy tästä yhteistyöstä pelikentän puolella, sillä saamme valmentajien hyvällä vuorovaikutuksella hyviä pelaajia auttamaan meitä. Tehostetulla juniorituotannolla pyrimme tulevaisuudessa saamaan parempia junioripelaajia molempiin joukkueisiin ja tässä on selkeä putki rakennettu nuorille pelaajille, huippu-urheilua tarjoaa PoPa, kilpaurheilua MuSa ja nuorisourheilua A-juniorit.

- Tulen oman toimeni ohella toimimaan myös A-junioreiden pelaajakoordinaattorina toimenkuvaani kuuluessa pelaajien tarkkailu yhdessä Tero Suonperän kanssa ja varsinkin näin alussa auttaminen käytännön asioissa, valmennukseen en tule puuttumaan vaan se on pelkästään Teron heiniä. Tärkeässä osassa tulee olemaan myös meidän kolmen valmentajan keskinäinen vuorovaikutus, Pertti Lundell, minä ja Tero tulemme tekemään avointa yhteistyötä ja tämä kaikki tehdään pelaajien parhaaksi.

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää