Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Liigavauhtia tiedossa

 
Liigavauhtia tiedossa


FBT Pori pääsee perjantaina testaamaan askelmerkkiensä pitävyyttä, kun se kohtaa Salibandyliigassa neljännellä sijalla olevan kovavauhtisen Tapanilan Erän.

 Tapanilan Erän valmentaja Petteri Bergman oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen lauantaina Jyväskylässä. Joukkue kykeni voittoon kolmen peräkkäisen tappiollisen ottelun jälkeen ja tekemisen ilme oli selvästi erilainen kuin aikaisemmissa otteluissa.

 - Kun on otettu muutaman kerran nenään, on yksi-ykkösten voittaminen ja kaikenlaiset pienet onnistumiset taas arvossaan. Varsinkin kakkoskenttämme nosti roimasti tasoaan viime peleistä ja sai tehdä tänään valtaosan maaleista. Ja maalissa Jani Naumanen pelasi taas hyvän pelin, totesi Bergman joukkueen kotisivun otteluraportissa.  -Meillä on maanantaina oheisharjoitus ja tiistaina sekä torstaina laji. Perjantaina sitten kohdataan Suomen Cupin välierässä FBT Pori, ja se on se yksi ja ainoa ottelu, johon tästä eteenpäin keskitytään.

Helppoa ei tule FBT Porilla Tampereella olemaan. Sunnuntaina koettu kauden toinen tappio jäi varmasti harmittamaan, joten perjantaina on varmasti mukavaa päästä mittelemään omia taitojaan pallollisena taitavaa liigajoukkuetta vastaan.

 -Perjantain otteluun lähdemme selvinä altavastaajina, mikä helpottaa otteluun valmistautumista. Emme kuitenkaan aio lähteä kumartamaan kuvia, vaan kirkkaana tavoitteena on pelata myös lauantaina, toteaa Juho Miilunpalo, yksi joukkueen taitoniekoista.  -Meitä vastaan asettuu samantyylinen joukkue, jolla on hyvä hyökkäys ja pitävä puolustus. Se tarkoittaa sitä, että alusta lähtien pitää olla hereillä ja mukana pelissä. Uskoisin että sunnuntaina koettu tappio toimii hyvänä energialatauksena perjantaiseen kamppailuun.

FBT Pori - Tapanilan Erä Tampere Areenalla perjantaina 18.12 klo 15.30 !

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää