Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerä vei kärkiottelun nimiinsä

 
Narukerä vei kärkiottelun nimiinsä

Lauantaina pelattu Bandyliigan kärkiottelu Narukerä – OLS päättyi Narukerän 4-2  (1-0) voittoon.

Ottelusta povattiin kahden hyvin luistelevan joukkueen tiukkaa taistoa ja sitä se olikin. Joukkueet pääsivät pelaamaan hienossa talvisäässä ja runsaslukuisen yleisön edessä.
Ottelu alkoi rauhallisesti kummankin joukkueen hakiessa hyökkäyslinjojaan. Ensimmäisen kahden minuutin aikana kumpikin joukkue pääsi kertaalleen kokeilemaan maalivahtien refleksejä, mutta laihoin tuloksin. Peli oli tarkkaa pelaamista kummankin joukkueen karvatessa hyvin ja ohjaten hyökkäyksiä laitoihin, todelliset maalipaikat olivat vähissä ja peliä pelattiin keskialueella.

Narukerä siirtyi johtoon hieman yllättävästi pelin 39. minuutilla Esa Oksasen lyötyä pallon kohti maalia liki puolesta kentästä, pallo kiersi maata pitkin pelaajien ohi yllättäen OLS:n maalivahdin täysin, 1-0. Neljä minuuttia myöhemmin Narukerän alakerrassa tapahtui pieni nukahdus, vastustajan maalivahdin pitkän heiton seurauksena Jukka Loukkola pääsi läpiajoon mutta tilanne kariutui hänen kompuroidessa jalkoihinsa. Erätauolle siirryttiin Narukerän johtaessa 1-0.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäisellä puoliajalla jäätiin. OLS pyrki käyttämään Samuli Niskasen luistelua hyväksi, mutta tilanteet ajautuivat edelleen kulmiin. Narukerä piti palloa ja käytti luisteluvoimaansa hyväkseen saaden lisää tilaa kentälle, joukkueen paketti pysyi hyvin kasassa. Pelin 62. minuutilla Narukerän hyökkäys katkaistiin vapaalyönnin arvoisesti. Heikki Hyvönen siirsi vaparin Mikko Kaniinille, jonka tulinen laukaus yllätti maalivahdin ja laukaus painui aivan ylänurkkaan. Rehti kemiläis-vahvistus tokaisi pelin jälkeen tuuriakin olleen matkassa.

Narukerän hyvä vire jatkui ja joukkue pystyi luomaan paikkoja vieraiden hakiessa voimakkaasti kavennusta. Narukerä ei hyvistä paikoista huolimatta saanut maalivahtia ohitettua. Pelin 70. minuutilla Narukerän alakerrassa tapahtui pieni nukahdus ja Loukkola pääsi riistämään pallon ja purjehti maalille kaventaen lukemiksi 2-1. OLS sai tästä lisää virtaa ja loi hyviä paikkoja. Narukerän onneksi maalivahti Jussi Aaltonen oli hyvässä vireessä ja tolpatkin oli kotijoukkueen puolella. Seitsemän minuuttia myöhemmin Timo Niemi pääsi Tommi Heikkilän syötöstä yksin läpi eikä erehtynyt, tilanne oli 3-1. Sama mies oli asialla 85. minuutilla kun Esa Oksanen tarjoili Timolle loistopaikan ja lukemat ratkaisevan tuntuisesti jo 4-1. Viimeisellä minuutilla OLS sai vielä lohtua kaventaessa rangaistus lyönnistä 4-2:een maalintekijänä Loukkola.
Narukerän voiton myötä joukkueiden piste-ero sarjataulukossa kasvoi neljään pisteeseen.
Runkosarjan voitto taisi tappion myötä karata OLS:n tavoittamattomiin, ellei pientä ihmettä tapahdu, Narukerä sen sijaan ilmoittautui yhä tiukemmin runkosarjan voittokamppailuun.

Narukerän leirissä oltiin tyytyväisiä tulokseen, mutta aistittavissa oli että huomiseen Veiterä peliin pitää tulla yhtä hyvällä asenteella kuin tänäänkin eikä lepsuiluun ole varaa.

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNarukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää
Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Kaksi hyvin toisensa tuntevaa ja kovaa pelaavaa joukkuetta kohtaavat bandyliigan välierissä. Narukerän ja HIFK:n ottelut ovat yleensä olleet vähämaalisia.

Lue lisää
Narukerä päätti runkosarjan voittoon

Narukerä päätti runkosarjan voittoon

Narukerä nappasi hienon voiton runkosarjan päätöskierroksella ja varmisti samalla kolmospaikkansa.

Lue lisää