Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerälle puhdas kotivoitto

 
Narukerälle puhdas kotivoitto

Narukerä lähti viikolopun toiseen otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä se oli varmistanut lauantaisella voitolla pääsyn ylempään jatkosarjaan. Vierailija Veiterällä oli alla kirvelevä tappio HiFK:lle. Ottelu pelattiin lämpömittarin näyttäessä -10 ja kentän suuntainen tuuli oli ajoittain kova.

Ottelu alkoi tutuksi tullein sävelin: Tarkkaa pelaamista ja pelinrakentelua alhaalla, kytäten sopivaa iskupaikkaa. Veiterän keskikentän sumppu oli hyvä eikä Narukerä päässyt etenemään tuloksellisesti. Porissa tutuksi tullut tuuli hankaloitti Narukerän hyökäyksiä, sillä kotijoukkueella oli vastatuuli. Myötätuuleen pelaanut Veiterä oli hienoisesti niskanpäällä ja sai erän vaarallisimmat paikat. Viidennellä peliminuutilla Veiterän pelaajat tuulettelivat jo maalia, mutta turhaan, pallo kävi vierailijoiden harmiksi vain tolpassa. Vierailijoiden luistelu oli hyvää ja tämä edes auttoi tilanteiden syntyä. Narukerän onneksi maalivahti Joni Rintala oli mies paikallaan ja pelasti pari varmaa maalipaikkaa. Peliminuutilla 15 Samuli Helavuori herätteli kotijoukkuetta näyttävällä nousulla, mutta vieraiden maalivahti veti pidemmän korren. Hetkeä myöhemmin Veiterä sai kulman, mutta palloa ei saatu tolppaa pidemmälle.

Pelaaminen rauhoittui aktiivisen 20 peliminuutin jälkeen ja Narukerä rauhotti peliä ja pyrki pelaamaan pitkillä palloilla palloa kärjille. Erän loppupuolella tapahtui kummia kun Samuli Helavuori sai lievän punaisen kortin kahden peräkkäisen jäähyn takia. Narukerän onneksi puoliaika päättyi ja tunteita päästiin rauhoittelemaan pukusuojan lämpöön.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut Narukerä, joka pääsi pelaamaan myötätuuleen ja peli alkoi kulkea heti paremmin. Tilanteita saatiin vastustajan maalille, mutta toistaiseksi maaleilta vältyttiin. Kun peliä oltiin pelattu n.65 minuuttia pääsi Narukerä pelaamaan ylivoimaa kun Veiterän Tommi Huipero taklasi hyvään vauhtiin päässyttä Jaakko Niemeä avojäällä ja ansaitsi taklauksestaan suoran punaisen. Hetkeä myöhemmin Timo Niemi kaadettiin läpiajosta ja tuomiona jäähy, jonka jälkeen Narukerä sai kentälle tilaa ja aikaa toteuttaa pelitapaansa. Hyvän paineen päätteeksi 73 peliminuutilla Narukerä sai kulmalyönnin ja maalintekijänä hääri Tommi Heikkilä, joka pelasi koko pelin vaakuuttavasti porilaisten alakerrassa. Maalin jälkeen Narukerä sai pidettyä paineen Veiterän pääyssä ja viisi minuuttia myöhemmin Esa Oksasen tulisesta laukauksesta tulleessa riparissa oli ensimmäisenä paikalla Jere Koivula, jonka laukauksen maalivahti vielä torjui mutta Topi Joensuun pääsi korjaamaan toisen irtopallon verkon perukoille 2-0.

Veiterä ei tästä enään toipunut vaan joutui ottamaan Narukerän toistuvia hyökkäyksiä vastaan. Veiterällä oli onnea matkassa sillä Narukerä ehti tuhlaaman lopussa pari hyvää paikkaa. Veiterä sai viimeiselle minuutille vielä kirivaihdetta päälle, mutta nollapelin torjunut Joni Rintala oli myös hyvässä vedossa poimien tärkeät kopit. Tarkka puolustus pelaaminen ja hyvä maalivahtipeli oli takeena Narukerön voitolle.

Neljän pisteen viikonlopun turvin Narukerä siirtyi sarjajohtoon ja pitää kärkipaikkaa ainakin joulun yli. Narukerän johto oli tyytyväinen viikonlopun antiin, jonka turvin on hyvä lähteä joulutauolle ja keskittyä Tapaninpäivän kohtaamiseen jossa vastaan asettuu Porvoon Akilles. 

Narukerän tiedotteesta  / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNarukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää
Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Kaksi hyvin toisensa tuntevaa ja kovaa pelaavaa joukkuetta kohtaavat bandyliigan välierissä. Narukerän ja HIFK:n ottelut ovat yleensä olleet vähämaalisia.

Lue lisää
Narukerä päätti runkosarjan voittoon

Narukerä päätti runkosarjan voittoon

Narukerä nappasi hienon voiton runkosarjan päätöskierroksella ja varmisti samalla kolmospaikkansa.

Lue lisää