Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkosopimuksia Ässäkasvateille

 
Jatkosopimuksia Ässäkasvateille

Ässät on solminut jatkosopimukset Jesse Jyrkkiön, Miro Rahkolan sekä Jesse Laaksosen kanssa.

- Hienoa että oman nuoret pelaajamme haluavat jatkaa kasvattajaseurassaan. Tarjoamme nuorille pelaajillemme loistavan mahdollisuuden kehittyä ja uskomme vahvasti, että omien nuorten pelaajiemme avulla saavutamme tulevaisuudessa urheilullista menestystä.
- Tavoitteena on, että saamme omat nuoret pelaajamme jatkamaan täällä ja suuremman osan kanssa on jo jatkosopimukset tehtynä. Muutaman pelaajan kanssa on edelleen neuvottelut käynnissä, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

Ässät ja Jesse Jyrkkiö ovat solmineet suoran kaksivuotisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella suureen kiekolliseen rooliin Ässäpakistossa noussut Jyrkkiö on iskenyt 23 ottelussa tehot 3 + 11 =14.

- Sain Ässiltä tarjouksen jo hyvissä ajoin, mutta halusin odottaa ensi kauden valmennuskuvion selkeytymistä. Sitten kun selvisi, että Pekka Rautakallio jatkaa täällä, niin päätös jatkosopimuksesta oli helppo, Jyrkkiö kommentoi.

Puolustaja Miro Rahkola jatkaa Ässissä yksivuotisella jatkosopimuksella. Rahkola on pelannut tällä kaudella 12 ottelua SM-liigassa. Nuorten SM-liigan puolella Rahkola on pelannut 15 ottelua tehopistein 1+5 =6.

- Jatkosopimuksesta on todella hyvä fiilis. Ässissä on hyvä valmennus ja tunnen, että olen kehittynyt täällä ja tulen jatkossakin kehittymään, Rahkola kommentoi.

Hyökkääjä Jesse Laaksonen on tehnyt Ässien kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella Laaksonen on pelannut SM-liigassa kolme ottelua ja Nuorten SM-liigassa 21 ottelua tehopistein 11 + 14 =25.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JesseJyrkkiö

Jesse Jyrkkiö

29.6.1989 Hämeenlinna
Tiedot

JesseLaaksonen

Jesse Laaksonen

1.3.1989 Nakkila
Tiedot

Miro Rahkola

10.10.1988 Pori
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää