Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkosopimuksia Ässäkasvateille

 
Jatkosopimuksia Ässäkasvateille

Ässät on solminut jatkosopimukset Jesse Jyrkkiön, Miro Rahkolan sekä Jesse Laaksosen kanssa.

- Hienoa että oman nuoret pelaajamme haluavat jatkaa kasvattajaseurassaan. Tarjoamme nuorille pelaajillemme loistavan mahdollisuuden kehittyä ja uskomme vahvasti, että omien nuorten pelaajiemme avulla saavutamme tulevaisuudessa urheilullista menestystä.
- Tavoitteena on, että saamme omat nuoret pelaajamme jatkamaan täällä ja suuremman osan kanssa on jo jatkosopimukset tehtynä. Muutaman pelaajan kanssa on edelleen neuvottelut käynnissä, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

Ässät ja Jesse Jyrkkiö ovat solmineet suoran kaksivuotisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella suureen kiekolliseen rooliin Ässäpakistossa noussut Jyrkkiö on iskenyt 23 ottelussa tehot 3 + 11 =14.

- Sain Ässiltä tarjouksen jo hyvissä ajoin, mutta halusin odottaa ensi kauden valmennuskuvion selkeytymistä. Sitten kun selvisi, että Pekka Rautakallio jatkaa täällä, niin päätös jatkosopimuksesta oli helppo, Jyrkkiö kommentoi.

Puolustaja Miro Rahkola jatkaa Ässissä yksivuotisella jatkosopimuksella. Rahkola on pelannut tällä kaudella 12 ottelua SM-liigassa. Nuorten SM-liigan puolella Rahkola on pelannut 15 ottelua tehopistein 1+5 =6.

- Jatkosopimuksesta on todella hyvä fiilis. Ässissä on hyvä valmennus ja tunnen, että olen kehittynyt täällä ja tulen jatkossakin kehittymään, Rahkola kommentoi.

Hyökkääjä Jesse Laaksonen on tehnyt Ässien kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella Laaksonen on pelannut SM-liigassa kolme ottelua ja Nuorten SM-liigassa 21 ottelua tehopistein 11 + 14 =25.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JesseJyrkkiö

Jesse Jyrkkiö

29.6.1989 Hämeenlinna
Tiedot

JesseLaaksonen

Jesse Laaksonen

1.3.1989 Nakkila
Tiedot

Miro Rahkola

10.10.1988 Pori
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää