Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien koko valmennusryhmälle jatkosopimukset

 
Ässien koko valmennusryhmälle jatkosopimukset


Karri Kivi, Pasi Kaukoranta sekä Kari Lehtonen jatkavat Ässissä.

Kiven sekä Kaukorannan sopimukset ovat kestoltaan yksivuotiset ja Lehtosen kaksi vuotta. Ässien päävalmentaja Pekka Rautakallion yksivuotinen jatkosopimus julkaistiin jo aikaisemmin ja näin Ässien koko valmennusryhmä jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella.

- Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennusryhmämme panokseen. Tavoitteenamme on saada valmennukseen pitkäjänteisyyttä ja Pekka Rautakallion ykköstoiveena oli jatkaa työskentelyä nykyisen valmennusryhmän kanssa, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

- Ryhmässä on ollut hyvä säpinä sekä johtoryhmän että pelaajiston osalta. Täällä on edelleen hyvät mahdollisuudet kehittyä valmentajana ja olenkin saanut päävalmentaja Rautakalliolta paljon tietoa ja taitoa, edelliset kaksi kautta Ässien A-nuoria menestyksekkäästi luotsannut Karri Kivi kertoi.

- Nuoren, nälkäisen ja motivoituneen joukkueen kanssa on ilo jatkaa. Tämän joukkueen parhaat vuodet ovat vielä edessä päin. Pelin kehittämistä ajatellen valmennusryhmä on vielä alkutaipaleella ja paljon reserviä on vielä käyttämättä. Pelitaktinen taso ulosmitataankin lähivuosien aikana, vuodesta 2004 asti Ässien edustusjoukkueen valmennusryhmään kuulunut Pasi Kaukoranta kommentoi.

Kahden jatkosopimukset ohella Ässät käytti maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen sopimuksessa olleen option kahdesta seuraavasta kaudesta.

- Olen viihtynyt Porissa hyvin. Ässät on tarjonnut minulle viihtyisän ja haasteellisen työkentän ja olen yrittänyt vastata haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla. On ilo jatkaa Patapakassa, toista kauttaan Ässien maalivahtivalmentajana toimiva Kari Lehtonen kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää