Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien koko valmennusryhmälle jatkosopimukset

 
Ässien koko valmennusryhmälle jatkosopimukset


Karri Kivi, Pasi Kaukoranta sekä Kari Lehtonen jatkavat Ässissä.

Kiven sekä Kaukorannan sopimukset ovat kestoltaan yksivuotiset ja Lehtosen kaksi vuotta. Ässien päävalmentaja Pekka Rautakallion yksivuotinen jatkosopimus julkaistiin jo aikaisemmin ja näin Ässien koko valmennusryhmä jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella.

- Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennusryhmämme panokseen. Tavoitteenamme on saada valmennukseen pitkäjänteisyyttä ja Pekka Rautakallion ykköstoiveena oli jatkaa työskentelyä nykyisen valmennusryhmän kanssa, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

- Ryhmässä on ollut hyvä säpinä sekä johtoryhmän että pelaajiston osalta. Täällä on edelleen hyvät mahdollisuudet kehittyä valmentajana ja olenkin saanut päävalmentaja Rautakalliolta paljon tietoa ja taitoa, edelliset kaksi kautta Ässien A-nuoria menestyksekkäästi luotsannut Karri Kivi kertoi.

- Nuoren, nälkäisen ja motivoituneen joukkueen kanssa on ilo jatkaa. Tämän joukkueen parhaat vuodet ovat vielä edessä päin. Pelin kehittämistä ajatellen valmennusryhmä on vielä alkutaipaleella ja paljon reserviä on vielä käyttämättä. Pelitaktinen taso ulosmitataankin lähivuosien aikana, vuodesta 2004 asti Ässien edustusjoukkueen valmennusryhmään kuulunut Pasi Kaukoranta kommentoi.

Kahden jatkosopimukset ohella Ässät käytti maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen sopimuksessa olleen option kahdesta seuraavasta kaudesta.

- Olen viihtynyt Porissa hyvin. Ässät on tarjonnut minulle viihtyisän ja haasteellisen työkentän ja olen yrittänyt vastata haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla. On ilo jatkaa Patapakassa, toista kauttaan Ässien maalivahtivalmentajana toimiva Kari Lehtonen kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää