Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien koko valmennusryhmälle jatkosopimukset

 
Ässien koko valmennusryhmälle jatkosopimukset


Karri Kivi, Pasi Kaukoranta sekä Kari Lehtonen jatkavat Ässissä.

Kiven sekä Kaukorannan sopimukset ovat kestoltaan yksivuotiset ja Lehtosen kaksi vuotta. Ässien päävalmentaja Pekka Rautakallion yksivuotinen jatkosopimus julkaistiin jo aikaisemmin ja näin Ässien koko valmennusryhmä jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella.

- Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennusryhmämme panokseen. Tavoitteenamme on saada valmennukseen pitkäjänteisyyttä ja Pekka Rautakallion ykköstoiveena oli jatkaa työskentelyä nykyisen valmennusryhmän kanssa, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

- Ryhmässä on ollut hyvä säpinä sekä johtoryhmän että pelaajiston osalta. Täällä on edelleen hyvät mahdollisuudet kehittyä valmentajana ja olenkin saanut päävalmentaja Rautakalliolta paljon tietoa ja taitoa, edelliset kaksi kautta Ässien A-nuoria menestyksekkäästi luotsannut Karri Kivi kertoi.

- Nuoren, nälkäisen ja motivoituneen joukkueen kanssa on ilo jatkaa. Tämän joukkueen parhaat vuodet ovat vielä edessä päin. Pelin kehittämistä ajatellen valmennusryhmä on vielä alkutaipaleella ja paljon reserviä on vielä käyttämättä. Pelitaktinen taso ulosmitataankin lähivuosien aikana, vuodesta 2004 asti Ässien edustusjoukkueen valmennusryhmään kuulunut Pasi Kaukoranta kommentoi.

Kahden jatkosopimukset ohella Ässät käytti maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen sopimuksessa olleen option kahdesta seuraavasta kaudesta.

- Olen viihtynyt Porissa hyvin. Ässät on tarjonnut minulle viihtyisän ja haasteellisen työkentän ja olen yrittänyt vastata haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla. On ilo jatkaa Patapakassa, toista kauttaan Ässien maalivahtivalmentajana toimiva Kari Lehtonen kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää