Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarjan voittaja pistää Narukerän iskukyvyn todelliseen testiin

 
Runkosarjan voittaja pistää Narukerän iskukyvyn todelliseen testiin

Lauantaina Poriin saapuva runkosarjan voittaja OPS laittaa kotijoukkueen todelliseen puntariin.
Ylemmässä jatkosarjassa eli valioliigassa Narukerällä on takanaan yksi ottelu, OPS puolestaan avaa oman sarjansa lauantaina Porissa.

Runkosarjassa odotettu kohtaaminen lässähti alkuunsa, koska Narukerälle sattui muutama karkea virhe, josta OPS rankaisi. Joukkue ei alun maaleista enää toipunut, vaikka ajoikin vimmatusti takaa hyvällä ilmeellä.

Runkosarjan peleissä OPS:lle ominaista oli erittäin räväkkä alku, joukkue johti kahdeksaa ottelua kymmenestä alkuminuuteista alkaen, kahdessa muussa pelissä (ToPV ja OLS) joukkue joutui takaa-ajajaksi, Oulun pelin se kykeni kääntämään mutta Torniossa tuli pieni tahra kilpeen.
Runkosarjassa joukkueen murskaavasta alusta pystyi toipumaan vain HIFK, aiheuttaen samalla OPS:lle runkosarjan toisen tappion.

OPS tuntui olevan otteluiden alussa käsittämättömän valmiina ja viimeisteli jo maalin, kun vastustaja vielä käynnisteli koneitaan. Tilanne oli sikäli mielenkiintoinen, että jokainen vastustaja on kyllä ollut tietoinen OPS:n alun vahvuudesta, ilmeisesti vastalääkkeitä siihen ei vain löytynyt?
Muutenkin joukkue tuntui käyttävän maalipaikkansa huikealla prosentilla.
Etunenässä kolmikko Aku Pylvänäinen (13+9), Samuli Koivuniemi (15+4) ja Antti Pesonen (12+4) jotka mättivät runkosarjassa yhteensä 40 maalia.

Kotijoukkue Narukerällä on siis takanaan loppiaisen kotivoitto Kamppareista, jossa se oli parempi maalein 5-2.
Parempi joukkue voitti sen ottelun, mutta maalipaikkojen haaskaamisen kiintiö tuli kyllä kotijoukkueelle kerralla täyteen.
Erityisen hyvää loppiaisen pelissä oli se, että Kerän maaleista kolme tuli kulmatilanteista; ei siis tyypillisiä Narukerän maaleja.
Terävyyttä erikoistilanteissa tarvitaan taatusti jatkossakin, niiden onnistumisten myötä, joukkue on nyt entistäkin vaarallisempi.
Narukerän kotitaikaa ei tällä kaudella ole yksikään joukkue vielä pystynyt murtamaan, itse asiassa murtuminen ei ole ollut edes lähellä; tästä tavasta ei joukkueen kannata poiketa jatkossakaan.

Runkosarjassa joukkueen pistepörssin voittanut Tomi Mustonen jatkoi valioliigassa siitä mihin runkosarjassa jäi, saaden mukaansa toiseksi kahden maalin mieheksi Esa Oksasen.

Lauantain ottelussa kumpikin joukkue saa kyllä pistää parastaan, mikäli mielii voittaa ottelun, sen verran hyviä ovat molemmat joukkueet.

Oman pelitavan mahdollisimman nopea käyntiin saaminen on ehdoton avainasia ottelussa, alun valmiina olon lisäksi. Pallollisen pelaamisen huolellisuutta ei myöskään koskaan voi korostaa liikaa.

Mikäli Narukerä saa oman pelinsä toimimaan ja selviää ”kuivin jaloin” OPS:n alun rynnistyksestä, on sillä hyvät mahdollisuudet säilyttää kotiotteluiden sarjansa puhtaana, OPS tarjoaa kuitenkin joukkueelle todellisen testin siihen, missä mennään tässä vaiheessa kautta.

Sää: Lauantaiksi ennustettu sää olisi kuin kruunu ottelulle; pakkasta n.-11 astetta, melkein selkeää, tuuli lähes olematon n. 1m/s.

Tuomarit: Malaska Antti, Vainio Veijo, Vauhkonen Jukka

Narukerä – OPS 9.1.2010 klo 15:00

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa.

Lue lisää