Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Neljän pisteen kamppailu

 
Neljän pisteen kamppailu

FBT Pori on keskiviikkona tiukan paikan edessä. Lauantainen tappio Siniketuille kavensi joukkueen etumatkan sarjassa kahteen pisteeseen. Tosin Blue Fox on pelannut kaksi ottelua enemmän, mutta vastustajaksi saapuva Indians on pelannyt yhden ottelun vähemmän ja on neljän pisteen päässä kotijoukkueesta. Voittamalla kyseisen ottelun Indians kaventaisi eron kahteen pisteeseen ja omaisi vielä hyvät mahdollisuudet sarjan voittokamppailussa. Kotijoukkue FBT Porin voittaessa ero yhteen pahimmista kilpailijoista venähtäisi kuuteen pisteeseen.

Lauantaisessa kärkikamppailussa FBT Pori ei saanut parasta osaamistaan irti ja huomio keskittyikin ottelun oikeudenjakajien erikoisiin tuomioihin. Keskiviikon kotiottelussa pitää energiat kuitenkin suunnata omiin tekemisiin kentällä ja vaihtoaitiossa. Kurinalaisella pelaamisella pisteet saadaan pidettyä Porissa. Eiköhän joukkueen valmentajisto pidä siitä huolta.

Tiukka taisto pisteistä taas tulossa, tervetuloa Urheilutalolle keskiviikkona 13.01 klo 18.30 kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Seuraa heitä: 
FBT Pori

16 Tatu Ruohonen - enää ei armeija kiusaa
30 Timo Heinilä - tehokas duunari
82 Juho Miilunpalo - joko nähdään veivimaali?

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää