Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Kuparinen, Tuomas Huhtanen ja Niko Palonen jatkavat Ässissä

 
Matti Kuparinen, Tuomas Huhtanen ja Niko Palonen jatkavat Ässissä

Ässien kapteeni Matti Kuparinen käytti sopimuksessaan olleen pelaajan option koskien tulevaa kautta. Huomisessa JYP-ottelussa loukkaantumisen jäljiltä tositoimiin palaava Kuparinen on pelannut tällä kaudella 20 ottelua tehopistein 4 + 13 =17.

- Hyvillä mielin jatkan täällä. Porissa on nyt hyvä tekemisen meininki ja valmennusryhmän jatko helpotti päätöstä, Kuparinen kertoi.

Tällä kaudella läpimurtonsa SM-liigassa tehnyt Tuomas Huhtanen teki Ässien kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Energisestä sekä taistelevasta pelityylistään tunnetuksi tullut Huhtanen on iskenyt tällä kaudella pisteet 9 + 6 =15.

- Täällä jatkaminen oli oman kehityksen kannalta paras vaihtoehto. Arvostan sitä, että täällä tehdään kovasti töitä harjoituksissa ja seuran asenne on selkeästi ylöspäin, Huhtanen kommentoi.

Ässät on lisäksi solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Niko Palosen kanssa. Pahasta olkapäävammasta tällä kaudella kärsinyt nuori voimahyökkääjä Palonen on pelannut SM-liigassa 6 ottelua ilman tehomerkintöjä. Nuorten SM-liigan puolella Palonen on pelannut 18 ottelua ja iskenyt niissä tehot 11 + 8 =19.

- Olen erittäin tyytyväinen jatkosopimuksesta, joka oli henkilökohtainen tavoitteeni tällä kaudella. Tiesin, että kaudesta tulee olkapäävamman vuoksi rikkonainen, mutta loppukaudella on helpompi pelata, kun sain jatkosopimuksen, loppukauden Mestiksen KooKoota lainasopimuksella edustava Palonen kommentoi.

Ässillä on nyt koossa tulevalle kaudella 16 pelaajasopimusta.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MattiKuparinen

Matti Kuparinen

16.10.1984 Pori
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää