Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Kuparinen, Tuomas Huhtanen ja Niko Palonen jatkavat Ässissä

 
Matti Kuparinen, Tuomas Huhtanen ja Niko Palonen jatkavat Ässissä

Ässien kapteeni Matti Kuparinen käytti sopimuksessaan olleen pelaajan option koskien tulevaa kautta. Huomisessa JYP-ottelussa loukkaantumisen jäljiltä tositoimiin palaava Kuparinen on pelannut tällä kaudella 20 ottelua tehopistein 4 + 13 =17.

- Hyvillä mielin jatkan täällä. Porissa on nyt hyvä tekemisen meininki ja valmennusryhmän jatko helpotti päätöstä, Kuparinen kertoi.

Tällä kaudella läpimurtonsa SM-liigassa tehnyt Tuomas Huhtanen teki Ässien kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Energisestä sekä taistelevasta pelityylistään tunnetuksi tullut Huhtanen on iskenyt tällä kaudella pisteet 9 + 6 =15.

- Täällä jatkaminen oli oman kehityksen kannalta paras vaihtoehto. Arvostan sitä, että täällä tehdään kovasti töitä harjoituksissa ja seuran asenne on selkeästi ylöspäin, Huhtanen kommentoi.

Ässät on lisäksi solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Niko Palosen kanssa. Pahasta olkapäävammasta tällä kaudella kärsinyt nuori voimahyökkääjä Palonen on pelannut SM-liigassa 6 ottelua ilman tehomerkintöjä. Nuorten SM-liigan puolella Palonen on pelannut 18 ottelua ja iskenyt niissä tehot 11 + 8 =19.

- Olen erittäin tyytyväinen jatkosopimuksesta, joka oli henkilökohtainen tavoitteeni tällä kaudella. Tiesin, että kaudesta tulee olkapäävamman vuoksi rikkonainen, mutta loppukaudella on helpompi pelata, kun sain jatkosopimuksen, loppukauden Mestiksen KooKoota lainasopimuksella edustava Palonen kommentoi.

Ässillä on nyt koossa tulevalle kaudella 16 pelaajasopimusta.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MattiKuparinen

Matti Kuparinen

16.10.1984 Pori
Tiedot


Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää