Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Boeliuksen ketsuppipullo pysyi auki

 
Boeliuksen ketsuppipullo pysyi auki

Mikael Boeliuksen viisi maalia takasivat FBT:lle tärkeät pisteet sekavassa kamppailussa AFC Campusta vastaan

Mitä yhteistä on Westend Indiansilla ja AFC Campuksella? Molemmat vierailivat Porissa epäonnekseen samaan aikaan, kun maaliahne FBT-hyökääjä Mikael Boelius heräsi talviuniltaan.
Keskiviikon kotiottelussa Indiansia vastaan aikaisemmissa otteluissa 11 maalia tehneen Boeliuksen ketsuppipullo viimein paukahti auki ja tuloksena oli kolme maalia. Sunnuntaina ilmaan lensi pullon korkkikin, kun ”Mikke” paukutti AFC:n reppuun viisi osumaa.
Sunnuntain kamppailusta AFC:ta vastaan osattiin ennakkoon odottaa vaikeaa kaikki kotiottelunsa voittaneen FBT:n kannalta. Vaikka maalein 8-3 kotijoukkueen voittoon päättyneen ottelun tilastot kertovat selvää kieltä joukkueiden paremmuudesta, ei ottelu todellakaan ollut kotijoukkueelle helppo.

Peli oli selvä lopullisesti vasta kolmannessa erässä, kun vierasjoukkue ei pystynyt hyödyntämään kahden miehen ylivoimatilannettaan.

FBT:n selkeä vahvuus on kauden otteluissa ollut oman maalin varjeleminen. Sunnuntaina puolustuskuviot menivät kuitenkin järjestään sekaisin. Oman lukunsa muodostivat Jussi Taskisen kolme jäähyä ja vielä pelituntumaansa hakevan kapteeni Jani Vettenrannan hapuilevat purkuyrityksen potkaisemalla. Todellinen yllätys oli sen sijaan se, että Teijo Vienolan parannellessa vammojaan, puolustuksen tukena pelannut yleensä jäätävän pallovarma Ville Salonenkin menetti pelivälineen useasti helponnäköisesti vastustajalle.

FBT:n onni oli, että heikompi peli tuli taidollisesti selkeää tasoitusta antavaa joukkuetta vastaan Tuskin tarvitsee edes mainita, että Boeliuksen ”herääminenkin” sattui melko sopivaan aikaan.

Parhaiten omassa pelissään onnistui Boeliuksen ympärille kottuu kahden pelintekijän ketju, jossa palloa jakoivat Ville Vahtera ja älykkäästi pelannut Toni Läntinen. Muutamia kostojäähyjä lukuun ottamatta varsin siististä pelistä pitää (kerrankin!) antaa kiitosta myös tuomarikaksikolle Taneli Ahtiainen–Juhani Kirves.

FBT Porin tehot:
Mikael Boelius 5+0
Toni Läntinen 1+3
Miikka Läntinen 1+1
Teemu Helin 1+0
Juha Tikka 0+1
Tatu Ruohonen 0+1
Hannu Katila 0+1

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaelBoelius

Mikael Boelius

8.11.1986
Tiedot


Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää