Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyn syksy osa 2 : SBS Pori

 
Salibandyn syksy osa 2 : SBS Pori

Salibandyn ykkösdivisioonaan takaisin noussut SBS Pori on aloittanut kauden erinomaisesti. Joukkue hankki muutaman pelaajan naapuriseurasta kevään ja kesän aikana. Isolla kokoonpanolla pelaava SBS Pori siirtyi joulunviettoon kahden kotivoiton turvin. SBS Pori on tällä hetkellä länsilohkossa kakkospaikalla. Joukkue on voittanut kauden 15 ottelustaan peräti yksitoista. Lohkossaan SBS on heilutellut vastustajan maaliverkkoa toiseksi ahkerimmin. Joukkue on viimeistellyt yhteensä 108 maalia.

,SBS Pori
SBS Pori on ollut erittäin tehokas maaliteossa.
SBS Pori / UrheiluPori.com

SBS aloitti kautensa kahdella kotiottelulla. Joukkue onnistui voittamaan molemmat pelinsä. Kauden kolmannessa ottelussa tulikin sitten avaustappio. Joukkueen otteluohjelman rakenne on ehdottomasti yksi lohkon oudoimmista. Syksyn aikana porilaisjoukkue teki voittoisat vierasmatkat Tampereelle, Vaasaan (kahdesti), Pietarsaareen ja Kälviälle. Tappioita SBS:lle ovat aiheuttaneet puolestaan turkulaisjoukkueet TPS ja Campus (kahdesti). Nokiaa vastaan joukkue on pelannut kahdesti, molemmilla kerroilla kotijoukkue on onnistunut viemään pisteet nimiinsä.

Joukkueen pistepörssin kärjessä on kiivasta taistelua, sillä neljän pisteen sisällä on peräti neljä pelaajaa. Tähän mennessä ahkerimmin tehotilastoissa on vilahdellut joukkueen kapteeni Tommi Kumlander. Tommin tehot kauden 15 ottelussa ovat 15+7. Aivan Kumlanderin perässä pisteitä tahkoavat Tino Nieminen 12+9, Petri Ahola 7+12 ja Tommi Toivola 12+6. Erityisen tehokkaasti on pelannut SBS:n palannut Petri Ahola. Edellisellä kaudella Pepen tilastoihin merkattiin 20 pistettä, nyt on kasassa jo 19 pistettä. Puolustajista tehomerkintöjä ovat saalistaneet Jarmo Mattila 8+5 ja Timo Kumlander 3+7.

Vuoden 2007 aikana SBS pelaa 12 ottelua, joista peräti kahdeksan pelataan Porissa. Vieraskentillä SBS kohtaa enää TPS:n, Campuksen, KOO-VEEn ja SB Vaasan. Lisäksi kaksi Porissa pelattavaa FBT Pori-SBS Pori ottelua on FBT:n kotipelejä. Tammikuun aikana SBS:lle kertyy otteluita kaikkiaan kuusi. Helmikuussa kokoonnutaan parketille ottelun merkeissä viidesti. Kauden viimeinen runkosarjan ottelu SBS:n osalta on kotipeli tämän hetkistä sarjajohtaja TPS:aa vastaan maaliskuun neljäntenä päivänä.

SBS Porin tehopisteet (lähde: salibandyliiga.fi):
Tommi Kumlander 15+7 (15 ott.)
Tino Nieminen 12+9 (15 ott.)
Petri Ahola 7+12 (15 ott.)
Tommi Toivola 12+6 (12 ott.)
Toni Läntinen 3+13 (15 ott.)
Mikael Boelius 12+2 (11 ott.)
Timo Heinilä 7+7 (15 ott.)
Jarmo Mattila 8+5 (14 ott.)
Ilkka Virtanen 5+6 (15 ott.)
Timo Kumlander 3+7 (14 ott.)
Miikka Läntinen 6+3 (13 ott.)
Juho Miilunpalo 6+2 (15 ott.)
Antti Virtanen 5+3 (14 ott.)
Jussi Santanen 2+6 (15 ott.)
Henri Mikkilä 2+5 (14 ott.)
Joni Tapani 2+1 (10 ott.)
Kari Saha 0+2 (14 ott.)
Kari Pakkanen 0+2 (15 ott.)
Pasi Väre 0+0 (1 ott.)
Joni Hämäläinen 0+0 (7 ott.)
Johan Halkio 0+0 (6 ott.)
Tommi Arpomaa 0+0 (3 ott.)
Joel Vataja 0+0 (13 ott.)
Mika Elo 0+0 (15 ott.)

UrheiluPori.com
Tommi Kumlander,SBS Pori
Tommi Kumlander on ehtinyt myös maalintekoon velvollisuuksiltaan.
Mikko Knuutila / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivullePetriAhola

Petri Ahola

4.1.1976
Tiedot

TimoKumlander

Timo Kumlander

Tiedot

TommiKumlander

Tommi Kumlander

Tiedot

JarmoMattila

Jarmo Mattila

5.5.1979
Tiedot

TinoNieminen

Tino Nieminen

22.9.1977
Tiedot

TommiToivola

Tommi Toivola

15.6.1983
Tiedot


Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää