FC Hakan vahva ensimmäinen puoliaika riitti voittoon

FC PoPa pelasi kauden toisen harjoitusottelunsa, kun Veikkausliigassa pelaava FC Haka saapui Karhuhalliin mittaamaan isäntien kunnon. Vierailija oli vahvempi ja voitti pelin lukemin 3-0.

Ensimmäinen puoliaika oli kauttaaltaan Hakan hallinnassa ja joukkue esittikin mallikasta hyökkäyspeliä ja puolusti erittäin kurinalaisesti eikä PoPalla ollut ensimmäisellä puoliajalla yhtään kunnon  maalintekopaikkaa. Haka siirtyi ottelussa johtoon, kun Niko Ikävalko pääsi vapaasti puskemaan pilkun kohdalta. Toinen maali oli Antti Hynysen käsialaa, maalinedusruuhkassa Hynynen  pääsi ensimmäisenä palloon kiinni ja laukoi voimalla vierailijoiden toisen maalin. Aivan puoliajan lopussa nähtiin ottelun komein maali, Sebastian Strandvall laukoi n.30 metristä todella upean laukauksen maalin vasempaan nurkkaan. Näin tauolle siirryttiin vierailjoiden ansaitussa johdossa.

Toiselle puoliajalla molemmat joukkueet tekivät vaihtoja ja tämä puoliaika oli PoPalta vahvaa pelaamista ja joukkue hallitsikin puoliaikaa selvästi. PoPalla oli muutamia todella hyviä paikkoja mutta toiselle puoliajalle Hakan maaliin tullut Janne Korhonen esitti muutaman hyvän torjunnan. Näin PoPa jäi kokonaan ilman maaleja ja Haka kuittasi itselleen ansaitun voiton 3-0 lukemin.

Mäkelä

Ottelut jatkuvat viikon päästä perjantaina, kun Uusi Lahti Cupin avausottelussa vastaan asettuu Tampere United.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.