Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pala Porilaista hulluutta

 
Pala Porilaista hulluutta

FBT Pori on tällä kaudella ollut kotisalissaan voittamaton ja perjantaina on mahdollista lisätä kotivoittojen ketjuun yksi lenkki lisää, kun FBC Turku saapuu Urheilutalolle mittelemään taitojaan sarjajohtajaa vastaan.

FBC Turun kevätkausi on alkanut varsin valoisasti. Neljästä pelatusta ottelusta kolme on päättynyt turkulaisten voittoon ja tiistainen koitos Indiansia vastaan päättyi tasapeliin. Hyvin sujunut kevätkausi on tuonut FBC Turun mukaan kamppailun liigakarsintapaikoista. Tosin vierasjoukkueen oljenkorsi on ohuenlainen, sillä joukkue saa heittää hyvästit kakkostilalle, mikäli se ei pysty viemään Porista pisteitä mukanaan. Vierasjoukkueen ohut oljenkorsi tuo sitä kautta mukanaan oivan mausteen perjantai-illan kamppailuun.

Turkulaisten parhaana pistemiehenä on tällä kaudella häärinyt Jarno Laaksonen, jonka sijoitus 28:lla maalilla ja 15:llä syötöllä divarin pistepörssissä on neljäs.  Juha Tauriainen ( 16 + 18) on kymmenes ja Markus Järvinen ( 20 + 13 ) 12:ta. Kovia pelimiehiä kaikki. FBT Porin tehokkaimpana on ollut viime aikoina uskomattomaan maalivireeseen äitynyt Mikael Boelius ( 24 + 5 ), sijoitus 15. Toiseksi tehokkain on ollut kätensä murtanut Miikka Läntinen ( 15 + 11 ), 23. ja kolmanneksi  Ville Vahtera ( 8 + 17 ) vanavedessään Toni Läntinen ( 17 + 8 ), sijoitukset 29. ja 30.

Maalivahtien torjuntatilastoissa FBT Porin kaksikko on torjunut tasaisesti. Jarkko Saastamoisen torjuntaprosentti on 82.77 ja Tomi Bergendahlin 82.47. Saastamoinen on pelannut 504 minuuttia ja Bergendahl 339.  FBC Turun kaksikko on jakanut torjuntavastuunsa aika tasaisesti ja torjuntatahtikin on ollut suurin piirtein samankaltainen. Mikael Aromaan torjuntaprosentti on 459 pelatun minuutin jälkeen 79.92 ja Joni Suomelan 79.20 515 minuuttia pelanneena. Tasainen kaksikko FBC Turullakin paljon varfijoina.

Kotijoukkueen vierailu Ilmajoelle viime sunnuntaina oli tuloksellisesti OK kahden voitetun pisteen myötä, mutta joukkue joutui tekemään täyden päivätyön niiden eteen. Perjantaina kaiken pitäisi olla toisin, sillä FBC Turku tulee antamaan kotijoukkueelle täyden vastuksen.  Kotijoukkueelta odotetaan illasta toiseen vauhdikasta, taitavaa ja tehokasta peliesitystä, joka kaataa jokaisen vastaantulevan joukkueen. Porilaisyleisö on vaativaa ja asiantuntevaa, mutta samalla viimeiseen asti omaa joukkuettaan tukevaa ja kannustavaa. Se on pieni pala sitä kuuluisaa Porilaista Hulluutta.

Salibandy on parasta paikan päällä! Niin myös perjantaina Urheilutalolla klo 18.30 alkaen. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Seuraa heitä:
21 - Toni Läntinen - tunnetta ja taitoa
13 - Ville Vahtera - vahvaa vääntöä vaikeissakin paikoissa
81 - Jani Vettenranta - ei anna ikinä periksi

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää