Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pori Cupille ahneita kummisetiä

 
Pori Cupille ahneita kummisetiä

Ainutlaatuisesta hyökkääjäkoulusta uudet tähdet

Loputon itseluottamus, sopiva itsekkyys ja vahva päättäväisyys ovat Pori Cupin neljää kummisetää yhdistäviä myönteisiä määreitä.

FC Hongan Hermanni Vuorinen ja Aleksandr Kokko, FC Interin Timo Furuholm sekä FC Lahden Pekka Sihvola ovat Pori Cup 2010 -turnauksen maaliahneita kummisetiä.

- Huikea nelikko. Vaikka he ovat juuri tämän hetken kuumimmat kotimaan kenttien kärjet, kaikki neljä ovat jo voittaneet aikuisten sarjojen maalikuninkuuksia, pelanneet nuorten maaotteluja ja Vuorinen sekä Furuholm nyt myös A-maaottelujakin, FC Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

Pori Cupin kummisedät ovat vahvasti mukana turnauksen ennakkoviestinnässä ja mahdollisuuksien mukaan itse tapahtumassa.

- On suuri kunnia-asia päästä Pori Cupin kummisedäksi. Olen tittelistä aidosti ylpeä, FC Jazzin kasvatti, Veikkausliigan kaksinkertainen maalikuningas Hermanni Vuorinen mehustelee.

- Tavoitteena on tuoda pelaajille, valmentajille ja vanhemmille faktatietoja ja aitoja kokemuksia siitä, mitä valtakunnan huipulle pääseminen vaatii, Eskola kertoo kummitoiminnasta.

Jazzin hyökkääjäkoulusta uudet tähdet

Pori Cupin teemana on tänä vuonna hyökkäyspeli ja maalinteko. Valtakunnan tähtihyökkääjät kertovat osallistujille omat maalirikkaat tarinansa ja näkemyksensä maalinteon vaativasta haasteesta.

Turnausvieraille esitellään myös FC Jazzin ainutlaatuista Hyökkääjäkoulua.

- Hyökkääjäkouluumme osallistuvat seuran ykköshyökkääjät edustusjoukkueesta, A:n ja B:n kautta C-nuoriin asti. He harjoittelevat yhdessä kerran viikossa erikoistreenissä, jossa keskitytään pelkästään hyökkäjille tarkoitettuihin harjoitteisiin, Eskola kertoo.

- Maalivahtien erikoisvalmennusta on tehty Suomessakin jo pitkään, mutta Hyökkääjäkoulu on ainutlaatuinen juttu. Koko futismaailma huutaa uusia maalintekijöitä, joten tarvetta erikoistreenille ainakin on, Eskola hymähtää.

Porilaisen futiskoulusta eturivin tähdiksi nousseet kärkimiehet ovat innoissaan kotikaupunkinsa tuulahduksista.

- Hyökkääjäkoulu on loistava juttu! Voikin kysyä, että miksi vasta nyt? Itse olisin sitä junnuna tarvinnut, ja tarvitsisin varmasti vieläkin! Ei uusia maalintekijöitä taivaalta tipu, joten on hienoa, että hommia ollaan valmiita tekemään, Portugalista juuri näyttömatkalta kotiutunut, mutta FC Hongassa näillä näkymin uraansa jatkava Vuorinen hehkuttaa.

Pori Cupin kummisedät ovat mukana myös FC Jazzin Hyökkääjäkoulun tapahtumissa, kun he käväisevät Karhukaupungissa.

- Tietenkin olen mukana! On todella hienoa, jos voin auttaa porilaisia pelaajia, Herkku toteaa.

Satakunnan suurin jalkapalloturnaus Pori Cup pelataan 30.7.-1.8. Turnauksessa on 9 poikien sarjaa, joihin odotetaan yli sataa joukkuetta ja paria tuhatta pelaajaa. Mukaan on ilmoittautunut jo nyt myös kansainvälisiä joukkueita.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulleTimo Furuholm

11.10.1987 Pori
Tiedot

AleksandrKokko

Aleksandr Kokko

4.6.1987
Tiedot

Hermanni Vuorinen

27.1.1985 Pori
Tiedot


Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää