Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pori Cupille ahneita kummisetiä

 
Pori Cupille ahneita kummisetiä

Ainutlaatuisesta hyökkääjäkoulusta uudet tähdet

Loputon itseluottamus, sopiva itsekkyys ja vahva päättäväisyys ovat Pori Cupin neljää kummisetää yhdistäviä myönteisiä määreitä.

FC Hongan Hermanni Vuorinen ja Aleksandr Kokko, FC Interin Timo Furuholm sekä FC Lahden Pekka Sihvola ovat Pori Cup 2010 -turnauksen maaliahneita kummisetiä.

- Huikea nelikko. Vaikka he ovat juuri tämän hetken kuumimmat kotimaan kenttien kärjet, kaikki neljä ovat jo voittaneet aikuisten sarjojen maalikuninkuuksia, pelanneet nuorten maaotteluja ja Vuorinen sekä Furuholm nyt myös A-maaottelujakin, FC Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

Pori Cupin kummisedät ovat vahvasti mukana turnauksen ennakkoviestinnässä ja mahdollisuuksien mukaan itse tapahtumassa.

- On suuri kunnia-asia päästä Pori Cupin kummisedäksi. Olen tittelistä aidosti ylpeä, FC Jazzin kasvatti, Veikkausliigan kaksinkertainen maalikuningas Hermanni Vuorinen mehustelee.

- Tavoitteena on tuoda pelaajille, valmentajille ja vanhemmille faktatietoja ja aitoja kokemuksia siitä, mitä valtakunnan huipulle pääseminen vaatii, Eskola kertoo kummitoiminnasta.

Jazzin hyökkääjäkoulusta uudet tähdet

Pori Cupin teemana on tänä vuonna hyökkäyspeli ja maalinteko. Valtakunnan tähtihyökkääjät kertovat osallistujille omat maalirikkaat tarinansa ja näkemyksensä maalinteon vaativasta haasteesta.

Turnausvieraille esitellään myös FC Jazzin ainutlaatuista Hyökkääjäkoulua.

- Hyökkääjäkouluumme osallistuvat seuran ykköshyökkääjät edustusjoukkueesta, A:n ja B:n kautta C-nuoriin asti. He harjoittelevat yhdessä kerran viikossa erikoistreenissä, jossa keskitytään pelkästään hyökkäjille tarkoitettuihin harjoitteisiin, Eskola kertoo.

- Maalivahtien erikoisvalmennusta on tehty Suomessakin jo pitkään, mutta Hyökkääjäkoulu on ainutlaatuinen juttu. Koko futismaailma huutaa uusia maalintekijöitä, joten tarvetta erikoistreenille ainakin on, Eskola hymähtää.

Porilaisen futiskoulusta eturivin tähdiksi nousseet kärkimiehet ovat innoissaan kotikaupunkinsa tuulahduksista.

- Hyökkääjäkoulu on loistava juttu! Voikin kysyä, että miksi vasta nyt? Itse olisin sitä junnuna tarvinnut, ja tarvitsisin varmasti vieläkin! Ei uusia maalintekijöitä taivaalta tipu, joten on hienoa, että hommia ollaan valmiita tekemään, Portugalista juuri näyttömatkalta kotiutunut, mutta FC Hongassa näillä näkymin uraansa jatkava Vuorinen hehkuttaa.

Pori Cupin kummisedät ovat mukana myös FC Jazzin Hyökkääjäkoulun tapahtumissa, kun he käväisevät Karhukaupungissa.

- Tietenkin olen mukana! On todella hienoa, jos voin auttaa porilaisia pelaajia, Herkku toteaa.

Satakunnan suurin jalkapalloturnaus Pori Cup pelataan 30.7.-1.8. Turnauksessa on 9 poikien sarjaa, joihin odotetaan yli sataa joukkuetta ja paria tuhatta pelaajaa. Mukaan on ilmoittautunut jo nyt myös kansainvälisiä joukkueita.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle



Timo Furuholm

11.10.1987 Pori
Tiedot

AleksandrKokko

Aleksandr Kokko

4.6.1987
Tiedot

Hermanni Vuorinen

27.1.1985 Pori
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää