Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauden ensimmäinen voitto näki päivänvalon

 
Kauden ensimmäinen voitto näki päivänvalon

FC PoPa otti tänään kauden ensimmäisen voittonsa, kun TPV kaatui lukemin 3-1.

PoPa hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa mielin määrin eikä TPV päässyt hätyyttelemään Jyri Niemisen vartioimaa maalia. PoPan ensimmäinen paikka siunaantui Samu-Petteri Mäkelälle, joka pääsi Piracaian loistavasta keskityksestä yrittämään maalia mutta lauakus sujahti aavistuksen ohi takakulman. PoPa siirtyi ottelussa johtoon, kun Kari-Pekka Koivunen riisti pallon puolustajalta ja pääsi läpiajoon ja nosti pallon hallitusti yli vastaan rynnänneen maalivahdin. PoPalla oli ensimmäisellä puoliajalla monta tilannetta puhkaista TPV:n puolustus mutta viimeisestä syötöstä puuttui viimeinen silaus. PoPa iski toisen maalin, kun Juho Lehtonen ryösti vastustajan topparilta pallon ja laukoi tulisesti mutta laukauksen maalivahti torjui vaivoin ja irtopallon Piracaia iski helposti maaliin. Näin tauolle PoPan ansaitussa johdossa.

Toinen puoliaika oli kauttaaltaan PoPan hallintaa, peli pyöri mallikkaasti keskialueella mutta lähellä maalia palloa siirreltiin liikaa ja laukausten puuttuessa todella vaaralliset tilanteet jäivät uupumaan. Yhden maalin PoPa värkkäsi toisella puoliajalla, kun Ilkka Santahuhta iski Koivusen keskityksen ilmasta maaliin. Maalin jälkeen ottelusta katosi suurin jännitys ja PoPa tyytyi siirtelemään palloa ja TPV alkoi alistua kohtaloonsa mutta ottelun lopussa TPV sai kuparisensa rikki, kun läpiajon päätteeksi pallo löytyi PoPan maalista. Näin PoPalle kauden avausvoitto lukemin 3-1.

PoPalta puuttui ottelusta monta pelaaja ja siksi valmennusjohto peluutti muutamia pelaajia hieman oudolla pelipaikalla, Teemu Vihtilä pelasi vasempana puolustajana ja yleensä laitapuolustajana nähty Antti-Pekka Pihlainen pelasi topparina yhdessä Petri Viljasen kanssa. Lisäksi kentällä esiintyi toisella puoliajalla testissä olleet brasilialaiset Pires ja Raul.

Kokoonpano tänään:
Nieminen
Santahuhta
Pihlainen
Viljanen
Vihtilä
Piracaia
Junnila
Ruisniemi ('46 Raul)
Koivunen
Lehtonen
Mäkelä ('46 Pires)

Poissa kokoonpanosta:
Janne Vuorinen
Slawuta
Pirhonen
Luoma
Joni Vuorinen
Sumiala
Vallin

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää