Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joonas Laurikainen FC Jazziin

 
Joonas Laurikainen FC Jazziin

Laurikainen oli viime kaudella yksi harvoista Veikkausliiga-pelaajista, jotka pelasivat sarjan kaikki 26 liigaottelua. Maaleja hän iski liigassa kolme.

Keskikentällä viihtyvä Laurikainen on FC Jazzin uusi pelintekijä. Pelaamisen lisäksi hän toimii seuran junioripäällikkönä ja C96-joukkueen vastuuvalmentajana.

Laurikainen on pelasi kaksi edellistä kautta FF Jarossa. Lisäksi hän on edustanut kasvattajaseuraansa Turun Palloseuraa, FC Inter Turkua, Rauman Pallo-Iiroja, Kaarinan Poikia ja ruotsalaisia IFK Moraa sekä ABK Hudiksvallia.

- Saimme tehtyä Laurikaisen kanssa hyvin kokonaisvaltaisen paketin, jossa yhdistyvät pelaaminen, valmennus, opiskelu ja erilaiset työtehtävät, FC Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola iloitsee.

- Laurikainen on huippupelaaja, joka on vasta tulossa parhaaseen ikäänsä pelaajana. Mutta sen lisäksi, että hänestä tulee edustusjoukkueemme kulmakivi useiksi vuosiksi, Joonakselle tulee vahva rooli, kun kehitämme laadukasta juniorityötämme entisestään, Eskolaa muistuttaa.

Porilaisista yrityksistä Laurikaisen palkkausta olivat vahvasti mahdollistamissa LAUTTA-ravintola ja Kuntotorni.

Jalkapallon lisäksi Laurikainen on ansioitunut futsal-kentillä. Hänet valittiin vuoden 2008 Suomen parhaaksi pelaajaksi. Futsalmaaotteluja hän on pelannut 21 ja tehnyt niissä 10 maalia.

- FC Jazz vakuutti minut seurana. Olosuhteet harjoitella sekä pelata ovat erinomaiset ja valmennuksesta olen kuullut paljon hyvää. Aion tehdä tosissani hommia, jotta joukkue menestyisi, Laurikainen kertoo.

- Myös työ junioripuolella kiehtoo todella paljon. Haluan olla nuorten kanssa tekemisissä ja auttaa pelaajia kehittymään, uusi junioripäällikkö toteaa.

Valmentaminen on FC Jazzin uudella vahvistuksella verissä, sillä hänen isänsä Mika Laurikainen on valmentanut Veikkausliigassa Turun Palloseuraa, Myllykosken Palloa ja Pietarsaaren Jaroa. Tällä hetkellä Mika työskentelee Palloliitossa Suomen 19- ja 18-vuotiaiden maajoukkueiden vastuuvalmentajana.

FC Jazzilla on nyt koossa 22 pelaajasopimusta. Kakkosen sarjakausi alkaa porilaisten osalta toukokuun 4. päivä.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää