Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taskinen sivussa loppukauden

 
Taskinen sivussa loppukauden

FBT Porin puolustuksen yksi kulmakivistä, Jussi Taskinen on työesteiden vuoksi poissa vahvuudesta loppukauden. Muutoinkin joukkueen harjoitusvahvuudesta on ikäväksi poissa koko joukko pelimiehiä.

Taskisen komennustyöt veivät miehen tällä kertaa ensin Singaporeen ja keikan aikana tulee tutuksi niin Indonesia kuin Kiinakin. Aiemmin syksyllä niinikään Kiinassa työskennellyt Taskinen joutuu jättänemään väliin myös kevään tulevat karsintapelit.

- Tottakai harmillista, mutta tätä amatööriurheilu on. Töiden ehdoilla mennään, isoja uhrauksia miehet kuitenkin ovat jo tehneet ja varmasti joutuvat jatkossakin tekemään. Taskisen tapaus nyt kuitenkin aikalailla erilainen, mahdollisuutta "järjestellä" kun ei juuri ole. Toiselta puolelta maapalloa ei miestä saa takaisin kuin maajäristys tai muun luonnon oikku, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen tietää.

Kevään "kovien" pelien lähestyessä joukkueen toipilaslista näyttää muutoinkin huolestuttavalta. Aikaa kuitenkin on vielä parannella haavoja, mutta esimerkiksi edellisestä USB pelistä poissa oli kaikkiaan kahdeksan ns. vakiokokoonpanon miestä.

Miikka Läntisen käden hiusmurtuma pitää miehen vielä puolitoista viikkoa poissa parketilta. Taskisen lailla niin ikään edellisestä pelistä poissa oli työkomennuksen vuoksi Mikko Raivio. Flunssa piti sivussa puolustajat Jani Vettenrannan ja Ville Mattilan. Katsomon puolelta peliä seurasi myös alaraajavammaansa paranteleva Ville Vahtera ja selkävaivasta kärsinyt Juho Miilunpalo.

- Toiveissa on, että kaikki kaverit saadaan jo Woodis peliin paikalle, mutta varmuutta asiasta ei vielä ole. Päivä kerrallaan mennään ja pyritäään harjoittelemaan mahdollisimman laadukkaasti nykyisellä kokoonpanolla. Onneksi meillä on laaja rinki ja lisäksi hyviä junioreita kärkkymässä pelipaikkaa, Läntinen luo toiveita.

Toipilaiden lisäksi Joni Rokosan armeija on pitänyt miehen poissa edustusjoukkueen matkasta, mutta pelituntumaa mies on päässyt ylläpitämään mm. A-junioreiden mukana.

- Rokki on nuoreksi mieheksi sen verran kokenut kaveri, vaikka armeijan alkupuoliskolla harjoituksiin hän on päässyt heikosti. On hänestä varmasti hyötyä vielä kevään kovissa peleissä. Onhan kaveri parina edellisenä kautena ollut mukana kevään tärkeissä peleissä ja melko merkittävässä roolissakin, Läntinen muistaa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JussiTaskinen

Jussi Taskinen

30.1.1979
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää