Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taskinen sivussa loppukauden

 
Taskinen sivussa loppukauden

FBT Porin puolustuksen yksi kulmakivistä, Jussi Taskinen on työesteiden vuoksi poissa vahvuudesta loppukauden. Muutoinkin joukkueen harjoitusvahvuudesta on ikäväksi poissa koko joukko pelimiehiä.

Taskisen komennustyöt veivät miehen tällä kertaa ensin Singaporeen ja keikan aikana tulee tutuksi niin Indonesia kuin Kiinakin. Aiemmin syksyllä niinikään Kiinassa työskennellyt Taskinen joutuu jättänemään väliin myös kevään tulevat karsintapelit.

- Tottakai harmillista, mutta tätä amatööriurheilu on. Töiden ehdoilla mennään, isoja uhrauksia miehet kuitenkin ovat jo tehneet ja varmasti joutuvat jatkossakin tekemään. Taskisen tapaus nyt kuitenkin aikalailla erilainen, mahdollisuutta "järjestellä" kun ei juuri ole. Toiselta puolelta maapalloa ei miestä saa takaisin kuin maajäristys tai muun luonnon oikku, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen tietää.

Kevään "kovien" pelien lähestyessä joukkueen toipilaslista näyttää muutoinkin huolestuttavalta. Aikaa kuitenkin on vielä parannella haavoja, mutta esimerkiksi edellisestä USB pelistä poissa oli kaikkiaan kahdeksan ns. vakiokokoonpanon miestä.

Miikka Läntisen käden hiusmurtuma pitää miehen vielä puolitoista viikkoa poissa parketilta. Taskisen lailla niin ikään edellisestä pelistä poissa oli työkomennuksen vuoksi Mikko Raivio. Flunssa piti sivussa puolustajat Jani Vettenrannan ja Ville Mattilan. Katsomon puolelta peliä seurasi myös alaraajavammaansa paranteleva Ville Vahtera ja selkävaivasta kärsinyt Juho Miilunpalo.

- Toiveissa on, että kaikki kaverit saadaan jo Woodis peliin paikalle, mutta varmuutta asiasta ei vielä ole. Päivä kerrallaan mennään ja pyritäään harjoittelemaan mahdollisimman laadukkaasti nykyisellä kokoonpanolla. Onneksi meillä on laaja rinki ja lisäksi hyviä junioreita kärkkymässä pelipaikkaa, Läntinen luo toiveita.

Toipilaiden lisäksi Joni Rokosan armeija on pitänyt miehen poissa edustusjoukkueen matkasta, mutta pelituntumaa mies on päässyt ylläpitämään mm. A-junioreiden mukana.

- Rokki on nuoreksi mieheksi sen verran kokenut kaveri, vaikka armeijan alkupuoliskolla harjoituksiin hän on päässyt heikosti. On hänestä varmasti hyötyä vielä kevään kovissa peleissä. Onhan kaveri parina edellisenä kautena ollut mukana kevään tärkeissä peleissä ja melko merkittävässä roolissakin, Läntinen muistaa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JussiTaskinen

Jussi Taskinen

30.1.1979
Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää