Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz on täällä taas

 
FC Jazz on täällä taas

FC Jazz Juniorit ry:n johtokunta on päättänyt ottaa käyttöön markkinointinimen FC Jazz ja 90-luvulla tunnetuksi tulleen FC Jazz-logon.

Seuran ja yhdistyksen virallinen nimi on nyt ja myös jatkossa FC Jazz Juniorit ry, mutta kaikessa ulkoisessa ja sisäisessä viestinnässä seura ja kaikki joukkueet käyttävät nimeä FC Jazz.

FC Jazz Juniorit ry on alun perin perustettu junioriseuraksi, mutta nyt seuralla on myös hyvin menestyvä edustusjoukkue, joka on noussut pitkälti FC Jazzin omien kasvattien voimin valtakunnalliseen tietoisuuteen.

Seuran kasvettua juniorista aikuisuuteen Juniorit-pääte on koettu osittain harhaanjohtavaksi, joten siksi siitä päätettiin luopua viestinnässä.

 - FC Jazz nimeä on käytetty puhekielessä ympäri Suomea, joten on luonnollista käyttää tätä myös markkinointinimenä, seuran puheenjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki toteaa.

-  Laadukkaan juniorityön tuloksena meillä on myös laadukas edustusjoukkue ja tätä haluamme tuoda myös luonnollisesti esille. Vahva juniorityö jatkuu, kuten tähänkin asti, Leivo-Jokimäki jatkaa.

FC Jazzin vuoden 1996 Suomen mestaruuteen johdattanut Juha Riippa on puheenjohtajan kanssa samoilla linjoilla.

- Kun olen viime vuosina ollut katsojana mukana junioreiden turnauksissa ympäri maata, meidät on aina mielletty pelkästään FC Jazziksi. Tuntuu hienolta, että alkuperäinen nimi otetaan taas käyttöön, kun olen itsekin sen eteen tehnyt aikanaan paljon töitä, Riippa sanoo.
Koska seuran markkinointinimi on jatkossa FC Jazz, on myös luontevaa käyttää logoa, jossa lukee FC Jazz. Seura ottaakin käyttöön Kimmo Turtiaisenvuonna 1991 FC Jazzille suunnitteleman tunnuksen.

- FC Jazzin logoa suunniteltaessa lähtökohtana oli vauhdikkuus, nuorekkuus ja nykyaikaisuus.  Logossa olevat viivat kuvaavat vauhtia samoin kuin oikealle ylös nouseva teksti.  Värit kuvaavat pelin iloista värikkyyttä ja nuorekkuutta, logon käyttöönotosta iloinen Kimmo Turtiainen toteaa.

- Logo on persoonallinen ja erittäin tunnettu, jopa legendaarinen. Uskomme vilpittömästi, että uusvanha logo tulee saamaan hyvän vastaanoton, Leivo-Jokimäki täydentää.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää