Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz on täällä taas

 
FC Jazz on täällä taas

FC Jazz Juniorit ry:n johtokunta on päättänyt ottaa käyttöön markkinointinimen FC Jazz ja 90-luvulla tunnetuksi tulleen FC Jazz-logon.

Seuran ja yhdistyksen virallinen nimi on nyt ja myös jatkossa FC Jazz Juniorit ry, mutta kaikessa ulkoisessa ja sisäisessä viestinnässä seura ja kaikki joukkueet käyttävät nimeä FC Jazz.

FC Jazz Juniorit ry on alun perin perustettu junioriseuraksi, mutta nyt seuralla on myös hyvin menestyvä edustusjoukkue, joka on noussut pitkälti FC Jazzin omien kasvattien voimin valtakunnalliseen tietoisuuteen.

Seuran kasvettua juniorista aikuisuuteen Juniorit-pääte on koettu osittain harhaanjohtavaksi, joten siksi siitä päätettiin luopua viestinnässä.

 - FC Jazz nimeä on käytetty puhekielessä ympäri Suomea, joten on luonnollista käyttää tätä myös markkinointinimenä, seuran puheenjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki toteaa.

-  Laadukkaan juniorityön tuloksena meillä on myös laadukas edustusjoukkue ja tätä haluamme tuoda myös luonnollisesti esille. Vahva juniorityö jatkuu, kuten tähänkin asti, Leivo-Jokimäki jatkaa.

FC Jazzin vuoden 1996 Suomen mestaruuteen johdattanut Juha Riippa on puheenjohtajan kanssa samoilla linjoilla.

- Kun olen viime vuosina ollut katsojana mukana junioreiden turnauksissa ympäri maata, meidät on aina mielletty pelkästään FC Jazziksi. Tuntuu hienolta, että alkuperäinen nimi otetaan taas käyttöön, kun olen itsekin sen eteen tehnyt aikanaan paljon töitä, Riippa sanoo.
Koska seuran markkinointinimi on jatkossa FC Jazz, on myös luontevaa käyttää logoa, jossa lukee FC Jazz. Seura ottaakin käyttöön Kimmo Turtiaisenvuonna 1991 FC Jazzille suunnitteleman tunnuksen.

- FC Jazzin logoa suunniteltaessa lähtökohtana oli vauhdikkuus, nuorekkuus ja nykyaikaisuus.  Logossa olevat viivat kuvaavat vauhtia samoin kuin oikealle ylös nouseva teksti.  Värit kuvaavat pelin iloista värikkyyttä ja nuorekkuutta, logon käyttöönotosta iloinen Kimmo Turtiainen toteaa.

- Logo on persoonallinen ja erittäin tunnettu, jopa legendaarinen. Uskomme vilpittömästi, että uusvanha logo tulee saamaan hyvän vastaanoton, Leivo-Jokimäki täydentää.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää