Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Torstaina luvassa maaleja

 
Torstaina luvassa maaleja

Torstai-iltana FBT Pori matkustaa Woodcuttersin vieraaksi pelaamaan ykkösdivisioonaa Mustasaaressa sijaitsevaan Botnia-halliin. Woodcutters on voittanut kymmenestä kotiottelustaan seitsemän ja loput kolme hävinnyt maalin kahden erolla. Kyse on siis jälleen kerran vahvasta kotijoukkueesta, joka osaa hyödyntää maksimaalisesti kotiareenansa tuomat edut, mitä ne sitten ovatkin. Botnia-hallin areenalla on kuitenkin mätätty maaleja jonkin verran, kauden keskiarvo on 15 eli Woodiksen kotiotteluissa yleisö on päässyt nautiskelemaan runsasmaalisista otteluista. Eniten maaleja syntyi tammikuun 23. päivä ottelussa Ilvestä vastaan, jonka kotijoukkue hävisi lukemin 14 - 16. Woodcuttersoin tehnyt tällä kaudella neljänneksi eniten maaleja eli 153, FBT Pori vastaava luku on 128. Joukkueiden puolustuspelissä onkin sitten iso ero, sillä Woodcutters on päästänyt 133 omiin, kun FBT:n puolustus on kärsinyt ainoastaan 84 takaiskua, mikä on selvästi pienin lukema tällä kaudella. Toinen tähän mennessä alle sata maalia päästänyt joukkue on Blue Fox 96:lla päästetyllä.

FBT Pori varmisti käytännössä lohkovoittonsa lauantaina, kun Ilves ja Indians pelasivat tasapelin. Tosin teoriassa kaikki on vielä mahdollista. Torstai-illan mielenkiintoisin kysymys kuuluukin, että millä tasolla joukkueiden pelaajien motivaatiot liikkuvat? Kotijoukkue on varmistanut paikkansa ensi kaudeksi eikä sillä ole enää mahdollisuuksia kisata karsintapaikasta kumpaankaan suuntaan. Jäljelle jää ainoastaan ilo pelaamisesta ja mahdollisuus jättää kotiyleisölle mukava muisto menneestä kaudesta. Vierasjoukkue on varmistanut lohkovoittonsa ja tietää saavansa karsintavastustajaksi Loviisan Torin, pimeä kevättalvinen arki-ilta, kolme tuntia bussissa kumpaankin suuntaan, tosin rautaisen alan ammattilaisen, Joni Virran,  kuljettajamana. Riittääkö taistelu kotiedusta karsintapeleihin Loviisan kanssa motivaatioksi torstai-illan otteluun? Hyvä kysymys, mutta uskomme ja toivomme. että pelaajien ylpeys omista tekemisistään toimii suurimpana kannustimena ja motivaattorina torstaina Botnia-hallissa, sillä eihän Woodikselle voi enää hävitä.

Katso myös kuvagalleriat joukkueiden aiemmista otteluista:
6.9.2009 FBT Pori-Woodcutters (harjoitusottelu)
27.11.2009 FBT Pori-Woodcutters

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää