Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät taipui KalPalle Kuopiossa

 
Ässät taipui Kalpalle Kuopiossa

Porin Ässät koki eilen karvaan tappion KalPalle, kun joukkue hävi ottelun maalein 2-1 rangaistuslaukauskisan jälkeen. KalPa siirtyi ottelussa 1-0 johtoon kun avauserän puolivälin jälkeen Jani Tuppurainen onnistui ohittamaan Eero Kilpeläisen upealla harhautuksellaan. Marko Kivenmäellä oli mahdollisuus tasoittaa ottelu vielä avauserässä, kun hän sai ampua rangaistuslaukauksen. Kivenmäen veto meni porilaisten epäonneksi yli maalin. Porilaisjoukkue pääsi kuitenkin tasoihin aivan ottelun lopulla, kun ajassa 58.26 Marko Kivenmäki onnistui ylivoimalla. Jatkoaika ei tuonut Kuopiossa ratkaisua, joten joukkueet päätyivät toistamiseen rangaistuslaukauskisaan tällä kaudella. Ässien epäonneksi KalPan Tuomas Kiiskinen sai kiekon ohi Kilpeläisen. Ässien maalilla torjunut Kilpeläinen oli taas täystyöllistetty 43 torjunnallaan. KalPan maalia vartioinut Tuomas Nissinen joutui venymään voitto-ottelussaan 26 kiekon eteen.

Katso ottelun maalikooste Savon Sanomien internetsivuilta

Ässien tehopisteet:
Marko Kivenmäki 1+0
Tero Konttinen 0+1
Tommi Turunen 0+1

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EeroKilpeläinen

Eero Kilpeläinen

7.5.1985 Juva
Tiedot

MarkoKivenmäki

Marko Kivenmäki

20.7.1975 Turku
Tiedot

TuomasNissinen

Tuomas Nissinen

17.7.1983 Kuopio
Tiedot


Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää