Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa voitti FC Hämeenlinnan

 
FC PoPa voitti FC Hämeenlinnan

FC PoPa kohtasi tänään sateisessa ilmassa FC Hämeenlinnan ja ottelun selvä hallinta toi porilaisille 2-0 voiton.

Ottelun ensimmäiset minuutit olivat molemmilta joukkueilta heikkoa pelaamista ja pallo olikin suurimman osan ajasta pelikentän ulkopuolella. Alun tunnustelun jälkeen PoPa alkoi hallita ottelua isännän ottein ja vierailijalle jäi statistin rooli. Vaikka PoPa hallitsikin ensimmäistä puoliaikaa selkeästi niin todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Aktiivisen ottelun kärkiparina pelanneet Juho Lehtonen ja Kari-Pekka Koivunen pääsivät muutamiin paikkoihin mutta tässä vaiheessa sihti oli kateissa ja maalit jäivät tekemättä. Toisessa päässä Michal Slawuta pääsi helpolla, sillä ensimmäiseen 45 minuuttiin ei kirjattu yhtään torjuntaa.

Toisella puoliajalla sama tahti jatkui, PoPa hallitsi ottelua mielin määrin ja vierailija keskittyi puolustamiseen. Ottelun ensimmäinen maali syntyi 52 peliminuutilla, kun Teemu Vihtilän antaman kulmapotkun puski varmasti sisään Koivunen. Maalin jälkeen PoPa lisäsi höyryä ja saikin liukuhihnalla todella hyviä paikkoja mutta tilanteet kuihtuivat huolimattomaan viimeistelyyn ja liialliseen pallon siirtelyyn ratkaisupaikoissa. PoPalta vietiin ottelussa selvä rangaistuspotku, kun Lehtonen kaadettiin rangaistusalueella mutta ottelun tuominnut Vesa Hätilä oli eri mieltä ja antoi pelin jatkua. Ottelun viimeinen niitti iskettiin vartti ennen loppua, kun vaihdosta kentälle tullut Aleksander Akbar kaadettiin pilkun arvoisesti ja tuomitun pilkun Lehtonen toimitti varmasti maaliin. Näin PoPalle selvä ja hallittu voitto ja varsinkin koko joukkueen puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla, sillä koko ottelussa FC Hämeenlinna ei saanut  yhtään laukausta kohti Slawutan vartioimaa maalia. Miinuksena pelistä voidaan pitää sitä, että PoPalla oli pelissä todella monta laadukasta paikkaa mutta vain kaksi maalia tilille ja molemmat olivat erikoistilanteista.

PoPa joutui otteluun pahasti siipirikkoisena, sillä sivussa olivat Petri Viljanen, jolla on akillesjännevamma mutta ei kuitenkaan yhtä paha kuin David Beckhamilla, sillä Petun pitäisi palata harjoituksiin ensi viikolla. Samu Ruisniemi, jonka etureisi on revähtänyt ja taukoa tulee kolmisen viikkoa, Samu-Petteri Mäkelä, jolla on ongelmia selän kanssa ja Lauri Pirhonen, joka palailee ensi viikon aikana harjoituksiin toivuttuaan selkäleikkauksesta. Lisäksi työesteiden takia ottelusta puuttuivat myös Ilkka Santahuhta ja Piracaia. Miehistövajetta tulivat MuSasta paikkaamaan Teemu Pelttari, joka pelasi vasempana puolustajana pirteän pelin ja ottelun loppuminuuteille kentälle tullut Jarno Ruisniemi.

PoPa jatkaa otteluitaan ensi viikon lauantaina, kun Urheilukeskuksen tekonurmella vastaan asettuu FC Espoo. Ottelu alkaa kello 12.30.

Kokoonpano tänään:
Slawuta
Pihlainen
Luoma ('80 Jari Vuorinen)
Joni Vuorinen
Pelttari ('78 J.Ruisniemi)
Janne Vuorinen ('46 Akbar)
Mattila ('85 De Oliveira)
Junnila
Vihtilä
Koivunen
Lehtonen

Poissa kokoonpanosta:
Ruisniemi
Mäkelä
Santahuhta
Piracaia
Pirhonen
Viljanen

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää