Kotka palasi Helsinkiin

Bewen tehohetket osuivat päätöserään.

Porin Kärppien ja Bewe Sportin neljäs finaali tarjosi runsaalle viidellesadalle katsojalle vastiketta koko lipun edestä. Viimeistään neljännessä kohtaamisessa kaikki tiesivät, että loppuottelussa pelasivat sarjan kaksi parasta joukkuetta. Kotijoukkue Bewe onnistui viimeisen erän tehohetkillään ratkaisemaan ottelun ja finaalisarja katkesi Bewen 11-8 voittoon.

Bewe-Kärpät 11-8 (4-3,2-3,5-2)

Ottelun erikoisuudet:
-Kotijoukkueen valmennus vaihtoi avauserän jälkeen maalivahtia. Tilanteessa 4-3 temppu oli jotenkin ihmeteltävä, mutta lopulta onnistunut.

-Kärpät pelasi ottelun kolmannessa erässä kymmenen sekuntia kuudella kenttäpelaajalla ennen kuin tuomaripari huomasi tilanteen.

-Ottelun kuuluttaja ei käsittänyt porilaisten aikalisän aikana olla hiljaa vaan hehkutti bewepelaajan tehopisteitä lujaa soivan musiikin kera. Säännöthän sanovat, ettei aikalisän aikana ei kuuluteta eikä soitella poppia.

Maalitilastot:
I erä

1.03 1-0 Harri Hautajoki (Mika Kivekäs)
1.52 1-1 Jaakko Mäkelä (Rami Nikkonen)
7.12 1-2 Mikko Peltonen (Samuli Sinervä)yv.
7.53 2-2 Olli Pelkonen (Harri Hautajoki)
10.11 3-2 Harri Hautajoki (Olli Pelkonen)
11.15 3-3 Mikko Peltonen (Samuli Sinervä)
18.15 4-3 Jaakko Niemensivu (Timo Ahonen)

II erä
21.43 4-4 Jani Helppolainen (Harri Jalonen)
30.50 5-4 Jaakko Niemensivu (Mika Kivekäs)yv.
35.33 5-5 Niko Papinaho (Jaakko Mäkelä)
37.41 6-5 Tommi Heinonen (Jaakko Niemensivu)
39.27 6-6 Hannu Tala (Mikko Peltonen)

III erä
40.31 7-6 Harri Hautajoki (Mika Kivekäs) e 41.10 8-6 Niko Hermunen (Ville Nieminen)
44.05 8-7 Rami Välimaa (Niko Papinaho)
46.38 8-8 Mikko Peltonen (Mika Ahonkivi)yv.
47.25 9-8 Sami Lindholm (Tommi Heinonen)
57.51 10-8 Sami Lindholm (Jaakko Niemensivu)
58.15 11-8 Harri Hautajoki (Mika Kivekäs)tm.

Porin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärppien junioritoiminta jatkuu alkavalla kaudella poikien kaukalopallolla sekä tyttöjen ringetellä.

Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliiga on valinnut ja palkinnut kauden 2011-12 parhaat. Mennyt kausi oli liigan 21.

Kärpille hopeaa

Porin Kärppien ja lappeenrantalaisen RB-93 neljäs finaali noudatti pitkälti samaa linjaa aikaisempien loppuotteluiden kanssa.

Nouseeko Kärpät sillasta

Painitermein sanottuna Porin Kärpät on sillassa.

RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

Lappeenrantalainen RB-93 on voiton päässä tämän kauden kaukalopallon Suomen mestaruudesta.

RB-93 vei ensimmäisen finaalin

Porin Kärpät ja lappeenrantalainen RB-93 avasivat tämän kauden kaukalopalloliigan finaalit tasaisella ottelulla, joka meni lopulta jatkoajalle asti.