Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aprillipila: Porin kaupunki uudistaa urheilutaloa

 
Aprillipila: Porin kaupunki uudistaa urheilutaloa

Pitkään Porissa jatkunut salibandyn tilanpuute on saanut ratkaisun. Porin kaupunki on päättänyt aamun kokouksessaan luovuttaa urheilutalon käytön pelkästään salibandyn pelaajille. Päätöksellä haetaan lisävuoroja lajin harrastajille. Samalla kaupunki on päättänyt korjata urheilutaloa niin, että se palvelee myös paremmin takaisin Salibandyliigaan noussutta FBT Poria. Urheilutalon yläkerran juoksusuorien tilalle rakennetaan uudet katsomot. Juoksusuorat ja jumppa-alueet poistuvat kokonaisuudessaan urheilutalolta. Alakertaan lisätään myös katsomotiloja ja lisäyksien jälkeen urheilupyhätön lehtereille voidaan istuttaa katsojia noin 2500-3000. Aiemmin urheilutalolle on mahtunut seuraamaan kerralla reilut tuhat katsojaa.

Urheilutalolle rakennetaan myös aitioita. Aitiot sijoitetaan kenttien molempiin päihin katsomoiden jatkoksi. Kahteen aitioon rakennetaan myös saunat.
Pelialustaksi salibandarit saavat uuden muovimaton, jonka kustannuksiin Salibrandyliitto osallistunee. Urheilutalon kuntosalitilat jäävät entiselleen kuten myös painimatot.

Kaupungin edustajista Kimmo-Petri Kujanrinne luonnehti päätöstä helpoksi. "Salibandy on osoittanut jälleen kerran suosionsa. Toivomme, että nyt pitkään jatkunut tilan puute on osittain ratkaistu. Samalla haluamme luoda liigaseuralle sellaiset puitteet, että se kykenee kilpailemaan sarjassa tosissaan myös olosuhteiden ansiosta. Valitettavaahan on, että useat muut lajit joutuvat vaihtamaan suorituspaikkojaan, mutta uskon ratkaisun olevan silti hyödyksi kaikille. Esimerkiksi juoksijoiden ei tarvitse enää maksaa radoista vuokraa, kun voivat harjoitella Isomäen metsissä."

,
Urheilutalon katsomokapasiteetti kasvaa moninkertaiseksi.

Uudistuksen takia useat eri lajit joutuvat etsimään itselleen uusia tiloja pienemmistä saleista, joissa esimerkiksi lentopallon, pingiksen ja voimistelun harrastaminen on mahdollista toteuttaa. Yleisurheilijoilla on jo hyvät olemassa olevat tilat Karhuhallissa - paikassa, johon salibandyn harrastajia ei aiemmin syksyllä päästetty.

FBT Porin päävalmentaja Ilmo Käntinen kommentoi uudistuksia hyviksi. "Kerrassaan loistavaa, että vihdoinkin kaupunki on huomannut lajimme suosion sekä harrastajien että myös katsojien suhteen. Tulemme tekemään kaikkemme, että uusittu urheilutalo täyttyisi ääriään myöten ensi kauden peleissä."

Urheilutalon uudistuksia aletaan tekemään välittömästi ja halli valmistuneekin ennen salibandykauden alkua. Harjoitusvuoroja ei tarvitse toiseksi perua, vaan rakennustyöt alkavat tarkoilla mittauksilla ja suunnittelulla 1.4.2010.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää