Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aprillipila: Porin kaupunki uudistaa urheilutaloa

 
Aprillipila: Porin kaupunki uudistaa urheilutaloa

Pitkään Porissa jatkunut salibandyn tilanpuute on saanut ratkaisun. Porin kaupunki on päättänyt aamun kokouksessaan luovuttaa urheilutalon käytön pelkästään salibandyn pelaajille. Päätöksellä haetaan lisävuoroja lajin harrastajille. Samalla kaupunki on päättänyt korjata urheilutaloa niin, että se palvelee myös paremmin takaisin Salibandyliigaan noussutta FBT Poria. Urheilutalon yläkerran juoksusuorien tilalle rakennetaan uudet katsomot. Juoksusuorat ja jumppa-alueet poistuvat kokonaisuudessaan urheilutalolta. Alakertaan lisätään myös katsomotiloja ja lisäyksien jälkeen urheilupyhätön lehtereille voidaan istuttaa katsojia noin 2500-3000. Aiemmin urheilutalolle on mahtunut seuraamaan kerralla reilut tuhat katsojaa.

Urheilutalolle rakennetaan myös aitioita. Aitiot sijoitetaan kenttien molempiin päihin katsomoiden jatkoksi. Kahteen aitioon rakennetaan myös saunat.
Pelialustaksi salibandarit saavat uuden muovimaton, jonka kustannuksiin Salibrandyliitto osallistunee. Urheilutalon kuntosalitilat jäävät entiselleen kuten myös painimatot.

Kaupungin edustajista Kimmo-Petri Kujanrinne luonnehti päätöstä helpoksi. "Salibandy on osoittanut jälleen kerran suosionsa. Toivomme, että nyt pitkään jatkunut tilan puute on osittain ratkaistu. Samalla haluamme luoda liigaseuralle sellaiset puitteet, että se kykenee kilpailemaan sarjassa tosissaan myös olosuhteiden ansiosta. Valitettavaahan on, että useat muut lajit joutuvat vaihtamaan suorituspaikkojaan, mutta uskon ratkaisun olevan silti hyödyksi kaikille. Esimerkiksi juoksijoiden ei tarvitse enää maksaa radoista vuokraa, kun voivat harjoitella Isomäen metsissä."

,
Urheilutalon katsomokapasiteetti kasvaa moninkertaiseksi.

Uudistuksen takia useat eri lajit joutuvat etsimään itselleen uusia tiloja pienemmistä saleista, joissa esimerkiksi lentopallon, pingiksen ja voimistelun harrastaminen on mahdollista toteuttaa. Yleisurheilijoilla on jo hyvät olemassa olevat tilat Karhuhallissa - paikassa, johon salibandyn harrastajia ei aiemmin syksyllä päästetty.

FBT Porin päävalmentaja Ilmo Käntinen kommentoi uudistuksia hyviksi. "Kerrassaan loistavaa, että vihdoinkin kaupunki on huomannut lajimme suosion sekä harrastajien että myös katsojien suhteen. Tulemme tekemään kaikkemme, että uusittu urheilutalo täyttyisi ääriään myöten ensi kauden peleissä."

Urheilutalon uudistuksia aletaan tekemään välittömästi ja halli valmistuneekin ennen salibandykauden alkua. Harjoitusvuoroja ei tarvitse toiseksi perua, vaan rakennustyöt alkavat tarkoilla mittauksilla ja suunnittelulla 1.4.2010.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle




Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää