Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori ja USB solmivat farmisopimuksen

 
FBT Pori ja USB solmivat farmisopimuksen

Salibandyliigaan takaisin noussut FBT Pori ja miesten ykkösdivisioonassa pelaava Uudenkaupungin Salibandy (USB) ovat solmineet farmisopimuksen, jonka keskeisenä tavoitteena on varmistaa molempien joukkueiden sarjapaikan säilyminen. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluu myös FBT:n junioriorganisaation FBT Karhut Unitedin A-nuoret.

Seurojen välisen yhteistyön tavoitteena on myös yksittäisten, erityisesti nuorten pelaajien taitojen kehittäminen sekä molemminpuolinen valmennuksen konsultaatio. FBT Pori ry:n hallituksen puheenjohtaja Juhani Ruohonen onkin erityisen toiveikas niistä mahdollisuuksista mitä yhteistyösopimus tuo tullessaan.

- FBT Porille nyt solmittava farmisopimus on yksi palanen, kun rakennetaan pysyvää liigapaikkaa. On hienoa, että USB lähti mukaan tällaiseen ylimaakunnalliseen yhteistyöhön. Farmisopimus on mahdollisuus; nyt on tärkeää että käytämme sen tuomat hyödyt yhteisesti molempien seurojen hyväksi.

USB:n hallituksen puheenjohtaja Petri Strömberg on todella tyytyväinen syntyneeseen yhteistyösopimukseen ja näkee tilanteessa todella paljon mahdollisuuksia.

- Yhteistyösopimuksemme kuvastaa hyvin sitä ennakkoluulottomuutta ja rohkeaa asennetta, jota tarvitaan lajin laadullisen toimivuuden varmistamiseksi. Tällaisella yhteistyöllä on suuri merkitys lajin tulevaisuuden kehittämisessä niin paikallisesti kuin kansallisestikin.

FBT Karhut Unitedin hallituksen puheenjohtaja Petri Nuutinen pitää sopimusta arvokkaana myös junioritoiminnan kannalta.

- Sopimus avaa FBT Karhujen junioreille entistä paremmat mahdollisuudet saada kokemusta miesten peleissä ja mataloittaa siten porrasta nousta aikuisten sarjoihin.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää