Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori ja USB solmivat farmisopimuksen

 
FBT Pori ja USB solmivat farmisopimuksen

Salibandyliigaan takaisin noussut FBT Pori ja miesten ykkösdivisioonassa pelaava Uudenkaupungin Salibandy (USB) ovat solmineet farmisopimuksen, jonka keskeisenä tavoitteena on varmistaa molempien joukkueiden sarjapaikan säilyminen. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluu myös FBT:n junioriorganisaation FBT Karhut Unitedin A-nuoret.

Seurojen välisen yhteistyön tavoitteena on myös yksittäisten, erityisesti nuorten pelaajien taitojen kehittäminen sekä molemminpuolinen valmennuksen konsultaatio. FBT Pori ry:n hallituksen puheenjohtaja Juhani Ruohonen onkin erityisen toiveikas niistä mahdollisuuksista mitä yhteistyösopimus tuo tullessaan.

- FBT Porille nyt solmittava farmisopimus on yksi palanen, kun rakennetaan pysyvää liigapaikkaa. On hienoa, että USB lähti mukaan tällaiseen ylimaakunnalliseen yhteistyöhön. Farmisopimus on mahdollisuus; nyt on tärkeää että käytämme sen tuomat hyödyt yhteisesti molempien seurojen hyväksi.

USB:n hallituksen puheenjohtaja Petri Strömberg on todella tyytyväinen syntyneeseen yhteistyösopimukseen ja näkee tilanteessa todella paljon mahdollisuuksia.

- Yhteistyösopimuksemme kuvastaa hyvin sitä ennakkoluulottomuutta ja rohkeaa asennetta, jota tarvitaan lajin laadullisen toimivuuden varmistamiseksi. Tällaisella yhteistyöllä on suuri merkitys lajin tulevaisuuden kehittämisessä niin paikallisesti kuin kansallisestikin.

FBT Karhut Unitedin hallituksen puheenjohtaja Petri Nuutinen pitää sopimusta arvokkaana myös junioritoiminnan kannalta.

- Sopimus avaa FBT Karhujen junioreille entistä paremmat mahdollisuudet saada kokemusta miesten peleissä ja mataloittaa siten porrasta nousta aikuisten sarjoihin.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää