Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori ja USB solmivat farmisopimuksen

 
FBT Pori ja USB solmivat farmisopimuksen

Salibandyliigaan takaisin noussut FBT Pori ja miesten ykkösdivisioonassa pelaava Uudenkaupungin Salibandy (USB) ovat solmineet farmisopimuksen, jonka keskeisenä tavoitteena on varmistaa molempien joukkueiden sarjapaikan säilyminen. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluu myös FBT:n junioriorganisaation FBT Karhut Unitedin A-nuoret.

Seurojen välisen yhteistyön tavoitteena on myös yksittäisten, erityisesti nuorten pelaajien taitojen kehittäminen sekä molemminpuolinen valmennuksen konsultaatio. FBT Pori ry:n hallituksen puheenjohtaja Juhani Ruohonen onkin erityisen toiveikas niistä mahdollisuuksista mitä yhteistyösopimus tuo tullessaan.

- FBT Porille nyt solmittava farmisopimus on yksi palanen, kun rakennetaan pysyvää liigapaikkaa. On hienoa, että USB lähti mukaan tällaiseen ylimaakunnalliseen yhteistyöhön. Farmisopimus on mahdollisuus; nyt on tärkeää että käytämme sen tuomat hyödyt yhteisesti molempien seurojen hyväksi.

USB:n hallituksen puheenjohtaja Petri Strömberg on todella tyytyväinen syntyneeseen yhteistyösopimukseen ja näkee tilanteessa todella paljon mahdollisuuksia.

- Yhteistyösopimuksemme kuvastaa hyvin sitä ennakkoluulottomuutta ja rohkeaa asennetta, jota tarvitaan lajin laadullisen toimivuuden varmistamiseksi. Tällaisella yhteistyöllä on suuri merkitys lajin tulevaisuuden kehittämisessä niin paikallisesti kuin kansallisestikin.

FBT Karhut Unitedin hallituksen puheenjohtaja Petri Nuutinen pitää sopimusta arvokkaana myös junioritoiminnan kannalta.

- Sopimus avaa FBT Karhujen junioreille entistä paremmat mahdollisuudet saada kokemusta miesten peleissä ja mataloittaa siten porrasta nousta aikuisten sarjoihin.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää