Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taekwondon kotimaan kilpailukausi huipentui Juuso Heinosen liiga kakkospokaaliin

 
Taekwondon kotimaan kilpailukausi huipentui Juuso Heinosen liiga kakkospokaaliin

Taekwondon kotimaan kilpailukausi huipentui viime lauantaina Lahti Open-ottelukisaan.  Porin Taekwondo seuran ottelijoita lähti kauden komein joukkue liikkeelle kaikkiaan 14 ottelijaa, joista oli ensikertalaisia viisi. Juuso Heinonen (-73kg) saavutti ensimmäisenä liigakautenaan kakkossijan, tuoden kotiin komean pokaalin. ”Kotimaankisat tältä kaudelta on oteltu ja paljon opittu ja paljon on vielä oppimista. Peruskuntokaudelle vielä en voi siirtyä, sillä Lomma Cup Ruotsissa on vielä edessä ja valmistautuminen alkaa nyt  saman tien kun on palauduttu. Ruotsiin lähden puolivälissä toukokuuta”

Muissa juniori sarjoissa Pori keräsi niin ikään hienon saaliin: Niko Raikunen kultaa, Jesse Raikunen, Mavia Kahlun, Toni Vajavaara ja Antti Saarenmaa hopeaa, Riina Aapasuo, Madassar Kahlun, Vertti Tähtinen ja Vili-Valtteri Kuusisto pronssia.

Porin Taekwondon tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Loviisassa kilpailtiin taekwondon ottelukilpailut viikonloppuna. Porin Taekwondo seuran Jasper Pulakka siirtyi harrastaja sarjasta näyttävästi poikien liigasarjaan.

Lue lisää
Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Taekwondon liikesarjakausi käynnistyi Turussa järjestetyssä Finnish Poomsae openissa.

Lue lisää

Satakuntalaiskaratekat kolmannelle kierrokselle Hollannin karate1 kilpailuissa

Satakuntalaiskaratekat Emma Aronen, Jarno Heino ja Helena Kuusisto etenivät kaikki kolmannelle kierrokselle Karate1 Premer Liigan Hollannin osakilpailuissa.

Lue lisää

Helena Kuusisto taisteli pronssia kansainvälisessä Bosphorous Cup:issa

Suomen Karatemaajoukkueen satakuntalaiset karatekat Helena Kuusisto ja Emma Aronen hioivat EM-kisakuntoaan osallistumalla kansainväliseen Bosphorous Cup:iin sekä harjoitusleirille Istanbulissa, Turkissa.

Lue lisää

Henna Kuusisto ja Emma Aronen hopealla karaten Estonia Openissa

Kansainvälinen Estonia Open karatekilpailu keräsi tänä vuonna ennätykselliset 800 kilpailijaa 8 maasta.

Lue lisää

Helena Kuusistolle nuorten EM-pronssia

Porilainen Helena Kuusisto voitti Karaten nuorten EM-pronssia Turkin Konyassa käydyissä EM-kilpailuissa.

Lue lisää