Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPalle helpottava avausvoitto

 
FC PoPalle helpottava avausvoitto

FC PoPa matkusti MP:n vieraaksi ja nappasi kauden avausvoittonsa Piracaian ja Samu-Petteri Mäkelän maaleilla lukemin 2-0.

PoPa oli selvästi ottanut opikseen viime sunnuntain karmaisevasta alusta FC Hämeenlinnan vieraana ja tuli otteluun hyvällä liikkeellä halliten kenttätapahtumia alusta asti. Vaikka kenttä ei aivan parhaassa kunnossaan ollut niin ajoittain PoPa pystyi hyvään syöttötyöskentelyyn. Kotjoukkue pelasi huomattavasti suoraviivaisemmin ja haki pitkillä palloilla hyökkääjiä mutta PoPan puolustus selvitti nämä tilanteet varmasti. 10 minuutin kohdalla PoPa oli siirtyä johtoon, kun Piracaian antamasta sivuvaparista Petri Viljanen pääsi puskemaan mutta pusku suuntautui yli maalin. Muutama minuutti tästä niin Teemu Vihtilän antamasta sivuvaparista Petu pääsi jälleen puskemaan mutta jälleen pusku suuntautui yli maaliin. Seuraavaksi maalia pääsi yrittämään Ilkka Santahuhta, jonka vihainen laukaus kahdestakympistä oli jo painumassa oikeaan yläkulmaan mutta jollain käsittämättömällä tavalla maalivahti sai näppinsä väliin ja tuloksena kulmapotku. Seuranneesta kulmpotkusta PoPalle olisi pitänyt tuomita pilkku, kun Petu työnnettiin selästä nurin mutta ottelun tuomari oli toista mieltä. 40 minuutilla PoPan painostus palkittiin, kun Juho Lehtonen syötti Piracaian vapaaseen paikkaan, jonka tarkka sijoitus painui varmasti maaliin, ikävä kyllä Pira loukkasi tilanteessa etureittään ja joutui tulemaan vaihtoon ja tilalle juoksi Samu-Petteri Mäkelä. Näin tauolle PoPan johtaessa 1-0.

Toisen puoliajan PoPa aloitti pirteästi kontrolloiden pelitapahtumia ja siirtyikin 2-0 johtoon, kun Juho syötti Samu-Petterin läpiajoon, jonka sijoitus painui verkon perukoille. Maalin jälkeen PoPa aavistuksen passivoitui ja MP pääsi paremmin peliin mukaan mutta PoPa puolusti tiiviisti koko joukkueen voimin eikä kotijoukkue saanut yhtään kunnollista maalipaikkaa. Lopussa MP nosti lisää miehiä hyökkäykseen ja PoPa pääsi vaarallisiin vastahyökkäyksiin mutta lisämaaleja ei nähty ja PoPa juhli 1300 katsojan edessa kauden avausvoittoaan.

PoPan uudet hankinnat eivät olleet Mikkelissä vielä pelikelpoisia mutta ovat varmastti joukkueen käytettävissä ensi lauantain kotiavauksessa, kun OPS-jp saapuu kylään.

Kokoonpano:
Slawuta
Pihlainen
Luoma
Joni Vuorinen
Santahuhta
Ruisniemi
Viljanen
Vihtilä
Piracaia ('43 Mäkelä)
Koivunen
Lehtonen

Poissa kokoonpanosta:
Pirhonen
Junnila

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää