Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marko Kivenmäki ja Ässät pitkään jatkosopimukseen

 
Marko Kivenmäki ja Ässät pitkään jatkosopimukseen


Kultakypärä Marko Kivenmäki, 31, jatkaa Ässäpaidassa seuraavat kolme kautta. Jatkosopimus pitää miehen Ässissä kevääseen 2010 saakka. Taitava laitahyökkääjä on ollut joukkueen paras pistemies sekä kuluvalla että edellisellä kaudella. Tällä kaudella Kivenmäki on kerännyt tehot 14+31. Kaudella 2005-06 Kivenmäki sijoittui toiseksi SM-liigan runkosarjan pistepörssissä lukemin 19+34. Kivenmäen kausi 05-06 huipentui play offs-otteluiden pistepörssin voittoon. Miehen pistesaldo 12 ottelussa oli 4+9. 

Ässät on tehnyt Kivenmäen lisäksi jatkosopimuksia myös muiden runkopelaajien kanssa. Puolustajista Pasi Peltonen, 34, ja Tapio Sammalkangas, 26, jatkavat pelejään Ässäpaidassa kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Myös kuluvalla kaudella hyviä otteita maalinsuulla esittänyt Eero Kilpeläinen, 21, jatkaa Ässäjoukkueessa seuraavat kaksi vuotta, eli kevääseen 2009.

Uusien jatkosopimusten lisäksi Ässät on pidentänyt sopimuksia kahden oman kasvattinsa kanssa. Patrik Forsbacka, 24, ja Matti Kuparinen, 22, jatkoivat voimassaolevia sopimuksiaan. Kummankin sopimus ulottuu nyt kevääseen 2009.

Tällä hetkellä Ässillä on kasassa yhdeksäntoista pelaajasopimusta kaudeksi 2007-08. Ensi kauden joukkueen runko koostuu kahdesta maalivahdista, kahdeksasta puolustajasta sekä kymmenestä hyökkääjästä. Kaikki sopimuspelaajat ovat suomalaisia, mahdolliset ratkaisut joukkueen ulkomaalaispaikkojen täyttämisestä tehdään todennäköisesti kesällä.

-Olemme poikkeuksellisen hyvässä tilanteessa sopimusten suhteen. Kertaakaan minun aikanani ei ole tammikuun lopussa ollut yhdeksäätoista pelaajasopimusta seuraavalle kaudelle kasassa. Haemme joukkueeseen vielä kokemusta ja taitoa, jotta saamme jalkeille kilpailukykyisen ryhmän, kertoo HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki.

-Ulkomaalaispelaajien suhteen tilanne on vielä auki. Osittain se on sidoksissa yhteistyöhömme NHL-seura Dallas Stars:n kanssa. Päätöksiä asian suhteen on odotettavissa näillä näkymin vasta kesällä, jatkaa Hirsimäki.

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PatrikForsbacka

Patrik Forsbacka

12.8.1982 Pori
Tiedot

EeroKilpeläinen

Eero Kilpeläinen

7.5.1985 Juva
Tiedot

MarkoKivenmäki

Marko Kivenmäki

20.7.1975 Turku
Tiedot

MattiKuparinen

Matti Kuparinen

16.10.1984 Pori
Tiedot

PasiPeltonen

Pasi Peltonen

17.2.1972 Pori
Tiedot

TapioSammalkangas

Tapio Sammalkangas

16.3.1980 Tampere
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää