Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPalla kotiavaus

 
FC PoPalla kotiavaus

FC PoPan odotettu kotiavaus tapahtuu nyt lauantaina, kun nousun Veikkausliigaan tavoitteekseen ilmoittanut OPS-jp saapuu Puustelli stadionille. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua, PoPa on saalistanut kahdesta vieraspelistään neljä pistettä ja OPS on kerännyt kahdesta kotiottelustaan kolme pistettä. Viime kierroksella PoPa kaatoi MP:n 2-0 ja OPS joutui nöyrtymään kotonaan, kun PK-35 nappasi täyden pistepotin lukemin 1-0.

PoPan peli oli Mikkelissä jo astetta parempaa, kuin avauskierroksella FC Hämeenlinnan vieraana vaikka kentät olivat molemmissa otteluissa heikossa kunnossa. Nyt on edessä kotiavaus ja kenttä on vuodenaikaan nähden loistavassa kunnossa, joten PoPa pääsee esittelemään yleisölleen viihdyttävää futista.

Kokoonpanossa uusia pelaajia

PoPa esittelee lauantaina myös kolme uutta pelaajaa, kun Felipen, Luizin ja Michael Akuffun peliluvat ovat kunnossa. Lisäksi joukkueen terveystilanne on hyvä, sillä sivussa ovat ainoastaan Toni Junnila ja Lauri Pirhonen.

Pertti Lundell odottaa malttamattomana kotiavausta.

- Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin, Hämeenlinnassa oli havaittavissa pientä hermostuneisuutta mutta viime sunnuntaina Mikkelissä pelimme oli jo paljon parempaa. Kahdessa ottelussa ollaan tehty neljä maalia ja vastustaja on rokottanut meitä kahdesti, joten keskiarvollisesti olemma aikataulussa, kaksi tehtyä maalia per peli ja yksi päästetty maali per peli kantaa pitkälle tässä sarjassa.

Viime kaudella kotipelit eivät sujuneet suunnitellusti ja sitä lähdetään parantamaan. Tavoite on esittää yleisölle tilanne-ja maalirikasta peliä, pitäytymällä meidän omassa pelitavassamme. Liikutetaan palloa maltilla maata pitkin ja nyt siihen on mahdollisuus, sillä kenttä on loistavassa kunnossa. Muutamat harjoitukset ovat vielä edessä ennen ottelua ja luottavaisin mielin odotellaan lauantaita.

Mikäs sen mukavampaa, kuin kohdata avauksessa joukkue, joka on ilman muuta sarjan kovimpia ja jolla on tavoite yhtä kova, kuin meillä eli nousu Veikkausliigaan. Lisäkipinää pelille tuo varmasti se, että joukkueen peräsimessä on porilaisille tuttu Luiz Antonio.

OPS saapuu Poriin vahvalla ryhmällä

OPS nousi viime kauden päätteeksi Miesten Ykköseen, kun kauden viimeisessä ottelussa kaatui pitkään nousussa kiinni ollut FC OPA. Seura on ilmoittanut ainoaksi tavoitteekseen nousun Veikkausliigaan kauden päätteeksi ja joukkue on kasattu vain tätä tavoitetta silmällä pitäen. Maaliin joukkue hankki porilaislähtöisen Oskari Forsmanin, joka edusti viime kaudella FC KooTeePee:ta. Paikalliskilpailija OPA:sta hankittiin Veikkausliigaa RoPS:ssa, KuPS:ssa ja FC Hakassa pelannut Janne Mahlakaarto. Lisäksi joukkueessa on monta ulkomaalaista mm. brasilialainen Luis Vanderlei, joka pyörittää peliä keskialueella, jolla on erittäin vaaralliset erikoistilanteet ja puolustuksessa luutii nigerialainen Augustine Jibrin.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää