FC Jazz nousi tasapeliin

FC Jazz saalisti sunnuntaina Kakkosen kautensa ensimmäisestä vieraspelistä tasapelin. Tammisaaressa Ekenäs IF:ää vastaan käyty fyysinen kamppailu päättyi 1-1 (1-0).

EIF meni johtoon pelin 30. minuutilla FC Jazzin omalla maalilla. EIF-hyökkääjän laukaus vaihtoi suuntaa Arto Heinäsuon jalasta.

- Ensimmäisellä puoliajalla olimme parempi joukkue. Takaiskussa oli paljon epäonnea mukana, päävalmentaja Mikko Mannila totesi.

- Tänään ei päästy pelaamaan futista, jollaista haluaisimme pelata. Pieni keväisessä kunnossa ollut kenttä oli vesisateenkin takia surkea. Kun vastustaja vielä vetäytyi, emme päässeet pelaamaan keskialueen kautta, kuten haluaisimme, Mannila totesi.

Tauolla FC Jazzin valmennusjohto myöntyi olosuhteiden asettamiin haasteisiin. Joao Gaetti vaihdettiin Aku Kalliolevon tilalle tuomaan lisää fyysistä voimaa keskialueelle. Samalla peliä suoraviivaistettiin.

Jazz saikin pelin nopeasti tasoihin toisen puoliajan alussa. Ilari Helavuori lähetti kierteisen vapaapotkun, jonka Ville Santanen puski upeasti sisään. Kaksikko oli porilaisten parhaimmistoa ottelussa.

- Santanen on tällaisessa pelissä elementissään. Hän pelasikin hyvin.

- Ja Helavuoren kautta lähti oikeastaan kaikki vaaralliset tilanteemme. Hän laukoi aivan lopussa vapaapotkun kohti yläkulmaa, mutta maalivahti Reece Crowther teki maailmanluokan torjunnan.

- Toki vastustajallakin oli muutama vaarallinen erikoistilanne toisella puolikkaalla, Mannila myönsi.

Vaikka FC Jazz lähti hakemaan ottelusta voittoa, eikä sitä saavuttanut, Mannila oli kohtuullisen tyytyväinen lopputulokseen.

- Joukkueemme ei ole parhaimmillaan painissa, eikä tänään nähty läheskään parasta Jazzia, joten piste oli näissä oloissa hyvä suoritus. EIF ei montaa peliä Tammisaaressa häviä.

FC Jazzin kausi jatkuu helatorstaina, kun Vaasan Palloseura saapuu Porin stadionille kello 18.30 alkavaan Suomen Cupin otteluun. Veikkausliigajoukkue on viimeksi pelannut Porissa porilaista joukkuetta vastaan virallisen ottelun vuonna 2005, joten joukkueet tarjoavat jalkapallon ystäville harvinaista herkkua.

FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.