Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Synkkää alusta asti

 
Synkkää alusta asti

- Surkein peli tältä joukkueelta ikinä missään. 70-vuotiaat ikämiehetkin olisivat tänään kävelleet meidän yli, FC Jazzin päävalmentaja Mikko Mannila puhisi Grani-ottelun tauottua.

Vihreät vieraat paukuttivat taululle tylyt 0-4 (0-2) -lukemat. Tulitus alkoi, kun peliä oli pelattu vasta reilu minuutti.

Graniin Vaasan Kiistosta palannut Mikael Lindberg pamautti pallon täysin vapaasti parhaalta maalintekopaikalta saatuaan oivan syötön vasemmalta laidalta.

- Loistava peli uudelta kaverilta. Hän on meidän oma kasvatti, joka palasi nyt takaisin, GrIFK:n päävalmentaja Ari Tiittanen kehaisi lentävän lähdön Grani-paluulleen saanutta Lindbergiä, joka palkittiin myös ottelun parhaana pelaajana.

Mutta oli myös FC Jazzilla paikkansa. Varsinkin toisen puoliajan ensimmäiset 20 minuuttia olivat kotijoukkueelta vahvaa rynnistystä, mutta Lindbergin tapaan kauden ensimmäisen pelinsä vihreissä pelannut maalivahti Jere Pyhäranta otti muutaman aivan loistavan kopin.

- Saimme tauolla luotua hyvän taistelufiiliksen päälle, ja se tuottikin hetkeksi otteen. Mutta kun me emme onnistuneet, kaveri kävi kuittaamassa, Mannila pohti vedettyään hetken henkeä.

Grani teki toisen osumansa ikävästi juuri ennen taukoa. Eetu Klingberg pääsi tuikkaamaan pallon etukulmasta sisään, kun FC Jazzin puolustus avattiin vasemmalta laidalta.

Toisella puoliajalla Granin hyökkäyspelin tahtipuikkoa heilutti Timo Lumivaara, joka tarjoili kulmapotkusta leivoksen Mark Soutar'ille kolmannessa osumassa. Pelin viimeinen niitti oli Lumivaaran korkea roikkulaukaus oikeaan takakulmaan rangaistusalueen vasemmasta kulmasta.

GrIFK antoi ottelussa FC Jazzille pallollisen hallinnan kotijoukkueen omalla kenttäpuoliskolla vetäytämällä puoleen kenttään ja iskemällä terävästi vastaan. Taktiikka toimi täydellisesti, sillä porilaisten syöttötyöskentely oli surkeaa ja liike kuin hidastetusta filmistä.

- Mutta eivät numerot ihan koko totuutta pelistä kerro. Ei tämä ihan 0-4 -peli ollut, mutta tällä kertaa oli meidän vuoro onnistua kaikessa. Viimeksi kävi ihan päinvastoin, kun hävisimme SoVolle 1-4, Tiittanen sanoi kohteliaasti.

FC Jazzilla on mahdollisuus pestä kasvonsa tulevana perjantaina, kun Åbo IFK saapuu Porin stadionille. Ottelu alkaa kello 18.30.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää