Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isosisko ei antanut pikkusiskolle mahdollisuuksia

 
Isosisko ei antanut pikkusiskolle mahdollisuuksia

Pesäkarhut kaatoi naisten superpesiksessä perjantaina pelatussa Satakunnan derbyssä Feran Raumalta selkeästi jaksoin 2-0(4-0,8-0). Porilaisten todella tiivis ulkopeli ei jättänyt raumalaisille minkäänlaisia mahdollisuuksia taistella ottelun voitosta. Fera sai aikaan koko ottelussa vain neljä kolmostilannetta. Pesäkarhut saatteli etenijän kolmospesälle kaikkiaan yhdeksäntoista kertaa. Juoksun teko ei vierailta onnistunut pelissä lainkaan ja katsoopa asiaa minkäväristen lasien läpi tahansa, niin suurin syy tähän tosiseikkaan on Pesäkarhujen vahvassa ulkokentässä. Kotijoukkueen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin. "Etenkin ulkopeli on kovalla tasolla, palot tehdään kun palon tekemisen paikka ja tekemisen laatu on erinomaista", Kivimäki kiitteli. Pesäkarhujen oma sisäpeli haki varsinkin ensimmäisellä jaksolla peräkkäisiä onnistuneita suorituksia ja niin pelistä puuttui oikeantyyppinen jatkuvuus. Lopulta porilaiset kuitenkin tekivät neljä juoksua ja voittivat avausjakson juoksuin 4-0.

Toisella jaksolla kotijoukkue paransi otteitaan mailanvarressa ja etenemisissä myllyttäen jakson voittolukemiksi 8-0. Jokerit Heidi Kuusisto ja Niina Koivunen olivat toisen jakson erikoisosaajia lyöden Pesäkarhujen toisen jakson kahdeksasta juoksusta yhteensä viisi. Kuusisto löi ottelussa yhteensä viisi juoksua. Pesäkarhuista palkittiin Feran kaadossa kolme juoksua lyönyt fysioterapeutiksi tänä keväänä valmistuva Hanna Hirvikoski ja tämän kevään ylioppilas, neljä juoksua ottelussa tuonut Susanne Ojaniemi. Pesäkarhut on voittanut kaikki kolme pelaamaansa ottelua ja jatkaa sarjan kärkikastissa puhtaalla pelillä. Seuraavan ottelunsa porilaiset pelaavat jo sunnuntaina Oulussa. Seuraava kotiottelu on ohjelmassa perjantaina 28.5, kun vieraaksi saapuu sarjanousija Valo Jyväskylästä. Pesäkarhut-Fera- ottelua seurasi Porin pesäpallostadionilla jälleen upea yleisömäärä, 1054 katsojaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää