Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karmaiseva tappio

 
Karmaiseva tappio

FC PoPa hävisi toisen ottelunsa putkeen, kun isäntäjoukkue FC Espoo oli vahvempi lukemin 1-0.

Ottelu pelattiin erittäin hyväkuntoisella nurmella Leppävaaran stadionilla, mikä näkyi molempien joukkueiden syöttötyöskentelyssä positiivisena. Ottelu alkoi erittäin vauhdikkaasti ja molemmat joukkueet halusivat ottaa otteen pelistä. FC Espoo tuli enemmän vastahyökkäyksillä, kun taas PoPa pyöritti palloa maltilla alhaalta saakka. Ensimmäinen paikka siunaantui energisesti tänään esiintyneelle Samu-Petteri Mäkelälle, joka pääsi Petri Viljasen sivurajaheitosta hyvään vetopaikkaan mutta laukaus päätyi niukasti yli maalin. Kotijoukkue sai ensimmäisellä jaksolla vain muutaman laukauksen kohti Michal Slawutan maalia mutta paljon paremmaksi ei PoPakaan laittanut, sillä sen verran tehotonta joukkueen hyökkäyspeli oli vaikka näennäinen hallinta olikin porilaisilla. Luiz pääsi vielä puoliajan lopussa laukomaan n.kahdestakymmenestä metristä vastapalloon mutta kova laukaus painui aavistuksen ohi maalin. Vaikka PoPan hallinnassa mentiin ensimmäinen puoliaika niin molempien joukkueiden maalipaikat olivat kortilla ja tauolle siirryttiin lukemissa 0-0.

Toisella puoliajalla tehottomuus jatkui

Toisen puoliajan alussa alkoi sataa vettä, mikä aavistuksen hankaloitti molempien joukkueiden syöttötyöskentelyä mutta alku mentiin samalla kaavalla kuin ensimmäinen, PoPa hallitsee näennäisesti pelitapahtumia mutta todellisiin maalipaikkoihin ei päästä. Isännät sen sijaan tulivat muutaman kerran vaarallisesti mutta heilläkin viimeiset syötöt jäivät heikohkoiksi eikä tilanteita tullut. Ottelun ratkaisu tuli tilanteesta, josta PoPan piti olla tietoinen, pallonmenetys keskialueella, josta FC Espoo lähti vaarallisen vastahyökkäykseen, laidasta pallo takaviistoon vaihdosta tulleelle Mikko Haloselle, joka pääsi vapaasti laukomaan kuudestatoista metristä ja varma sijoitus takakulmaan ohi Slawutan. Maalin jälkeen PoPalla oli paikka tasoittaa mutta Juho Lehtosen puolittainen läpiajo ei tuottanut tulosta, sillä pallo siivottiin maaliviivalta. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän PoPa alkoi ottaa riskejä ja joukkue pelasikin viimeisen kymmenminuuttisen kahden miehen alakerralla, sillä isännät vetäytyivät kuoreensa ja suojelivat johtoaan. PoPan tasoitus oli lähellä muutama minuutti ennen loppua, kun Luizin ampuma vapari pamahti ylärimaan ja siitä maaliviivan väärälle puolelle. Vaikka lopun PoPa painoi niin todelliset maalipaikat jäivät uupumaan ja näin PoPa joutui kotimatkalle ilman pisteitä.

Päävalmentaja Pertti Lundell ihmetteli omiensa tehottomuutta.

- Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli riittävästi paikkoja mutta olimme tosi tehottomia. Toisella puoliajalla tilanteita ei juuri ollut. Me olemme pelanneet kaksi ottelu putkeen ilman maalia, mikä on meille harvinaista.

FC PoPa jatkaa otteluitaan ensi lauantaina, kun PK-35 saapuu kylään.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää