Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestarisuosikkia haastamaan

 
Mestarisuosikkia haastamaan

Pesäkarhut lähtee keskiviikkona haastamaan naisten superpesiksen suurinta mestarisuosikkia Petojusseja Seinäjoelle (Peräseinäjoelle). Petojussit on tehnyt tälle kaudelle kovia ja varmasti melko kalliitakin pelaajahankintoja ja joukkue on talvesta lähtien ollut jopa suurin suosikki kauden 2010 mestariksi. Alkukausi onkin osoittanut povailut ja Petojussien omatkin odotukset oikeiksi, sillä joistakin loukkaantumisista ja ympärillä pyörivistä huhuista huolimatta Petojussit on pelannut hyvin ja saalistanut pisteitä tasaisen varmasti.

Pesäkarhut lähtee sarjan kärkikamppailuun hyvässä tilanteessa. Alla on neljä peräkkäistä voittoa vakuuttavilla esityksillä. Sunnuntainen ensimmäisen jakson yskähtely Oulua vastaan antoi oivan muistutuksen jatkuvan työn ja määrätietoisuuden merkityksestä. Porilaiset eivät ole menettäneet pistettäkään pelaamissaan otteluissa ja juoksusuhdekin on tyrmäävä.

Keskiviikon ottelu on siis todellinen kärkikamppailu ja huippuottelu. Pesäkarhut ja Petojussit ovat viime vuosien aikana pelanneet useita kiihkeitä, kovien panoksien otteluja. Tunnetta on tarjolla nytkin runsaasti, halu voittaa on suuri molemmissa joukkueissa. Molempien joukkueiden vahvuus on laaja materiaali, joukkueet pystyvät pelaamaan monipuolista sisäpeliä. Se kumman ulkopeli kestää paremmin, on todennäköisesti vahvoilla.

Myös Ylen Urheiluruutu on huomioinut kahden huippujoukkueen kohtaamisen ja tuo kameransa keskiviikkoiseen jännitysnäytelmään.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää