Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestarisuosikkia haastamaan

 
Mestarisuosikkia haastamaan

Pesäkarhut lähtee keskiviikkona haastamaan naisten superpesiksen suurinta mestarisuosikkia Petojusseja Seinäjoelle (Peräseinäjoelle). Petojussit on tehnyt tälle kaudelle kovia ja varmasti melko kalliitakin pelaajahankintoja ja joukkue on talvesta lähtien ollut jopa suurin suosikki kauden 2010 mestariksi. Alkukausi onkin osoittanut povailut ja Petojussien omatkin odotukset oikeiksi, sillä joistakin loukkaantumisista ja ympärillä pyörivistä huhuista huolimatta Petojussit on pelannut hyvin ja saalistanut pisteitä tasaisen varmasti.

Pesäkarhut lähtee sarjan kärkikamppailuun hyvässä tilanteessa. Alla on neljä peräkkäistä voittoa vakuuttavilla esityksillä. Sunnuntainen ensimmäisen jakson yskähtely Oulua vastaan antoi oivan muistutuksen jatkuvan työn ja määrätietoisuuden merkityksestä. Porilaiset eivät ole menettäneet pistettäkään pelaamissaan otteluissa ja juoksusuhdekin on tyrmäävä.

Keskiviikon ottelu on siis todellinen kärkikamppailu ja huippuottelu. Pesäkarhut ja Petojussit ovat viime vuosien aikana pelanneet useita kiihkeitä, kovien panoksien otteluja. Tunnetta on tarjolla nytkin runsaasti, halu voittaa on suuri molemmissa joukkueissa. Molempien joukkueiden vahvuus on laaja materiaali, joukkueet pystyvät pelaamaan monipuolista sisäpeliä. Se kumman ulkopeli kestää paremmin, on todennäköisesti vahvoilla.

Myös Ylen Urheiluruutu on huomioinut kahden huippujoukkueen kohtaamisen ja tuo kameransa keskiviikkoiseen jännitysnäytelmään.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää