Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voittoa hakemaan

 
Voittoa hakemaan

FC PoPa kohtaa lauantaina Puustelli stadionilla PK-35:n Vantaalta. Molemmilla joukkueilla on kaksi tappiota alla, joten varmasti molemmat joukkueet tulevat laittamaan kaiken peliin, jotta tappioputki saataisiin poikki. PoPa on kerännyt viidestä pelaamastaan ottelusta seitsemän pistettä maalierolla 7-6 ja PK-35 on viidestä ottelustaan kerännyt viisi pistettä maalierolla 3-6.

Tehottomuus vaivana

PoPa on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan, kun RoPS haki Porista pisteet lukemin 2-0 ja viime sunnuntaina vieraissa FC Espoo oli vahvempi 1-0. PoPa on hienokseltaan hallinnut viimeisiä pelejä mutta tehottomuus vaivaa tällä hetkellä joukkuetta, joukkue saa luotua paikkoja mutta lammas ei ole mennyt karsinaan viimeiseen 180 minuuttiin, joku viisas on sanonut, että ilman maaleja peliä on vaikea voittaa ja lauantaina pitää onnistua maalinteossa.

PoPa on tämän viikon harjoituksissa hakenut rentoutta maalintekoon ja viestit harjoituskentältä kertovat, että tunnelin päässä alkaa näkyä valoa. Vaikka alla on kaksi tappiota niin lauantaiseen otteluun pitää lähteä luottavaisesti ja rennosti omaan pelitapaan uskoen, sillä muuten joukkueen peli on ollut hyvällä tasolla ja jossain vaiheessa hallinta alkaa näkyä myös maalisarakkeessa.

Lauantaina kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Toni Junnila, jonka polvivamma pitää miehen sivussa vielä kuukauden, Piracaia, jolla on ongelmia akillesjänteensä kanssa ja Luiz, joka lensi maanantaina Brasiliaan omiin häihinsä, palaa seuraavaan otteluun. Kysymysmerkkeinä ovat Lauri Pirhonen, joka on tällä viikolla päässyt joukkueen harjoituksiin mukaan toivuttuaan nilkkavammastaan ja Joni Vuorinen, jolla on varvasvamma.

Päävalmentaja Pertti Lundell odottaa maalihanojen aukeavan

- Kaksi pisteetöntä ottelua takana, joissa ei olla saatu yhtään maalia aikaan on meille uusi tilanne. Ollaan luotu tilanteita mutta päämäärätietoisuus maalinteossa on puuttunut. Hyvää on se, että ollaan saatu tilanteita ja harjoituksissa on tullut onnistumisia, joten uskon maalittomuuden päättyvän lauantaina. Vaikka alla on kaksi tappiota mitään ei ole menetetty, pitää uskoa omaan tekemiseen ja ilmettä täytyy saada paremmaksi, sillä Espoossa oli ikävä kyllä havaittavissa pientä virkamiesmäisyyttä otteissa. Uskon, että lauantaina nähdään taisteleva PoPa, joka iskee voittoon tarvittavat maalit.

PK-35 Vantaan kausi lähtenyt yskähdellen käyntiin

Joukkue on poistunut kahdesta viimeisestä ottelustaan PoPan tavoin pisteittä ja muutenkin ennakkoon kärkeen povatulla joukkueella on ollut pieniä käynnistymisvaikeuksia. Mutta se on selvää, että joukkue tulee tämän kauden sarjassa keräämään paljon pisteitä, sillä joukkue on paljon laadukkaampi, mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää. Hyökkäyksessä paljon on laskettu Petteri Kaijasillan varaan vaikka joutui viime ottelussa pelaamaan loukkaantumisten takia keskikentällä. Joukkue haluaa varmasti palata mahdollisimman pian voittokantaan, joten Poriin saapuu taisteleva ryhmä.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää