Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koiviston Iskun ja Chebici teamin elitepyöräilijät yhdistävät voimansa

 
Koiviston Iskun ja Chebici teamin elitepyöräilijät yhdistävät voimansa


Koiviston Iskun ja Järvenpään Pyöräilijöitä edustava Chebici team tekivät yhteistyösopimuksen kaudelle 2007. Joukkue tulee ajamaan nimellä Chebici-Isku team ja se koostuu yhdeksästä eliteluokan ajajasta. Teamin perustamisen taustalla oli luoda tasavahva joukkue taistelemaan kärkisijoituksista tärkeimmissä kotimaan kilpailuissa. Joukkueen ajajista neljä on Koiviston Iskusta ja viisi ajajaa Järvenpään Pyöräilijöistä. Ensimmäisen kerran joukkue ajaa samoissa väreissä kotimaan kilpailukauden avauksessa Porissa 15. huhtikuuta ajettavassa Lattomeri ajossa. Kotimaan kilpailujen lisäksi ohjelmassa on myös muutamia kisoja Ruotsissa ja Virossa. Teamin tavoitteena on lähteä ajamaan jokaiseen kisaan voitosta.
Joukkueessa on sopivasti kokemusta, nuoremman polven ajajia, kirimiehiä ja irtiottoihin aina pyrkiviä, joten joukkueen johdossa uskotaan vahvasti menestykseen.
Pyöräilyunionin sääntöjen mukaan SM-kilpailuissa molempien seurojen ajajat kilpailevat omien seurojensa väreissä. Team-hanke koskee vain eliteluokassa ajavia pyöräilijöitä.

CHEBICI-ISKU TEAM 2007:
Antti Träskelin (Koiviston Isku) s. 15.3.1980, 6 SM-mitalia
Ilpo Kyllönen (Koiviston Isku) s. 27.9.1961, 5 SM-mitalia, 2 PM ja 21 ISM-mitalia
Jukka-Pekka Santala (Koiviston Isku) s. 12.2.1980, SM maantie 10., Maantiecupin osakilpailun voitto 2004
Timo Kalliomäki (Koiviston Isku) s. 7.7.1969, 2 ISM-mitalia
Jani Vesa (JäPy) s. 15.9.1980, SM-hopea 1km aika-ajo 2004
Olli Hyytiäinen (JäPy) s. 10.5.1980, SM-mitaleja ratajoukkueajoissa
Vesa Porvali (JäPy) s. 5.8.1980, SM-mitaleja ratajoukkueajoissa
Karo Gustafsson (JäPy) s. 14.11.1976
Petri Jokivuori (JäPy) s. 18.4.1969, SM-mitaleja ratajoukkueajoissa

Koiviston Iskun tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn väliaikalähtöiset Suomen Mestaruuskilpailut ajettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Ulvilan Harjunpäässä. Porin Tarmon Jussi Eskelinen voitti U23 -sarjansa SM-kullan. Tarmon Lotta Lepistö puolestaan saavutti naisten sarjassa SM-hopeaa.

Lue lisää
Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

Koiviston Isku järjestää 27.6.-29.6. maantiepyöräilyn SM-kilpailut Ulvilassa ja Porissa.

Lue lisää

Jouko Mäkelä voitti Lattomeri-ajon

10. Lattomeri-ajot avasivat perinteiseen tapaan kotimaan maantiepyöräilykauden Porissa. Kankaanpääläinen Continental teamin Jouko Mäkelä polki yleisen sarjan voittoon. Kilpailut ajettiin kylmässä ja märässä säässä ja tuomarineuvosto lyhensi kilpailumatkoja.

Lue lisää

Lattomeri-ajot käynnistävät perinteisesti pyöräilyn kilpakauden

Koiviston Isku ry:n pyöräilyjaosto järjestää Suomen maantiepyöräilyn kilpailukauden avauskilpailuna järjestyksessään 10. Lattomeri-ajot ensi sunnuntaina.

Lue lisää

Maantiepyöräilyn SM-kilpailut ensi kesänä Porissa

Koiviston Iskun isännöimät kilpailut ovat järjestyksessään jo 97. maantiepyöräilyn SM-kilpailut, mutta ne järjestetään Porissa vasta ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Ammattilaisjoukkue Lattomeri-ajoihin

Koiviston Isku täyttää tänä vuonna 80 vuotta ja juhlavuoden kilpailutapahtumat aloittaa jo 9. kertaa ajettava Lattomeri-ajot sunnuntaina 15.4.

Lue lisää