Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Turkua kaatamaan, vapaa pääsy otteluun

 
Pesäkarhut Turkua kaatamaan, vapaa pääsy otteluun

Sarjajohtaja ja tappioitta kulkeva Pesäkarhut saa tiistaina vieraita Turusta. Joukkueet kohtasivat muutama viikko sitten sarja-avauksessa ja porilaiset olivat tuolloin parempia. Turku-Pesis kuuluu tällä kaudela naisten superpesiksen parhaimmistoon huippulukkarinsa Marjukka Mäkisen johdolla. "Meidän tulee olla valmiita ja nälkäisiä tiistaina. Vastustaja on hyvä, sen materiaalilla pelataan jopa mitalista. Meidän joukkueessa on hyvä fiilis ja pelaajien itseluottamus on terveellisellä tavalla kohdallaan. Odotettavissa on jännittävä ja hyvätasoinen kamppailu", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa. Tiistaiseen otteluun on katsojilla vapaa pääsy, kun joukko yrityksiä tarjoaa ottelun sisäänpääsyn. Yritykset maksavat jokaisesta katsojasta tietyn euromäärän Pesäkarhuille. Osan tuloista Pesäkarhut lahjoittaa Satakunnan keskussairaalan lasten psykiatrian osastolle. Pesäkarhut-Turku tiistaina 1.6 klo 18.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää