Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla vuorossa vieraspeli

 
PoPalla vuorossa vieraspeli


FC PoPa matkustaa Helsinkiin, jossa vastaan asettuu Klubi 04. Joukkueet ovat kuuden ottelun jälkeen kahden pisteen päässä toisistaan, PoPa on kerännyt kuudesta ottelustaan kymmenen pistettä ja Klubi 04 kuudesta ottelustaan kahdeksan pistettä. Viime kierroksella PoPa otti maukkaan voiton, kun PK-35 Vantaalta kaatui Michael Akuffun lisäajan maaalilla lukemin 4-3. Klubi 04 sen sijaan teki turhan matkan Joensuuhun, JIPPO oli vahvempi lukemin 2-1.

Erikoistilanteita parannettava

Vaikka PoPa esitti loistavan nousun viime ottelussaan, niin harmaita hiuksia joukkueelle aiheuttaa edelleen oman pään erikoistilanteet, joista PK-35 rokotti kahdesti. Alkukauden suurin ongelma on ollut erikoistilanteet omassa päässä, yhdeksästä päästetystä maalista kuusi on syntynyt erikoistilanteista! Alkuviikolla erikoistilanteita on analysoitu videolta ja puhuttu, miten muutos saadaan aikaan.

Joukkue oli silminnähden helpottunut lauantaina, kun kahden tappion jälkeen tapahtui paluu voittokantaan. Vapautuneisuus on näkynyt tämän viikon treeneissä ja PoPa lähtee hyvin harjoitelleena ja luottavaisin mielin huomiseen otteluun. Lisäksi PoPa pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista loukkaantumisten ja poissaolojen saralla, sillä sivussa on ainoastaan Toni Junnila, joka on jo aloittanut kevyen harjoittelun joukkueen parissa.

Pertti Lundell odottaa vauhdikasta kamppailua.

- Dramaattisten vaiheiden jälkeen palattiin viime ottelussa voittokantaan ja joukkue sai varmasti lisää itseluottamusta noustuaan kolmesti tappioasemasta. Muutaman kuivan ottelun jälkeen tehtiin neljä maalia, mikä kielii hyvästä hyökkäyspelaamisesta, jota on jatkettava. Tietysti kolme päästettyä maalia yhdessä ottelussa on liikaa ja jälleen kaksi maalia erikoistilanteista. Emme ota erikoistilanteista mitään stressiä vaan vartiointi pitää saada paremmaksi ja kunnon äijämäisyyttä otteisiin niin saadaan ongelma poistettua.

- Klubi 04 on täynnä nuoria ja taitavia pelaajia, jotka ovat hyvin edustettuina eri ikäkausimaajoukkueissa. Heillä ei ole tulospaineita vaan kasvatuspaineita, mikä varmasti näkyy positiivisella tavalla heidän pelissään.  Joukkue on varsinkin omalla tekonurmellaan vaikea vastus mutta omalla pelillä ja ottamalla vastustajalta tila ja aika pois niin meillä on kaikki mahdollisuudet kolmeen pisteeseen. Tietysti tiedostamme joukkueen vaarallisuuden mutta emme saa liikaa miettiä vastustajaa vaan keskittyä omaan tekemiseemme. Lisämausteen pelille tuo mahdolliset avut HJK:sta, varsinkin Akseli Pelvas täytyy huomioida, sillä hän on armoitettu maalintekijä.

- Tulossa on vauhdikas kamppailu, jossa molemmat joukkueet hakevat voittoa nimenomaan pelaamalla maata pitkin ja tähän tekonurmi antaa loistavan mahdollisuuden.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää