Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla vuorossa vieraspeli

 
PoPalla vuorossa vieraspeli


FC PoPa matkustaa Helsinkiin, jossa vastaan asettuu Klubi 04. Joukkueet ovat kuuden ottelun jälkeen kahden pisteen päässä toisistaan, PoPa on kerännyt kuudesta ottelustaan kymmenen pistettä ja Klubi 04 kuudesta ottelustaan kahdeksan pistettä. Viime kierroksella PoPa otti maukkaan voiton, kun PK-35 Vantaalta kaatui Michael Akuffun lisäajan maaalilla lukemin 4-3. Klubi 04 sen sijaan teki turhan matkan Joensuuhun, JIPPO oli vahvempi lukemin 2-1.

Erikoistilanteita parannettava

Vaikka PoPa esitti loistavan nousun viime ottelussaan, niin harmaita hiuksia joukkueelle aiheuttaa edelleen oman pään erikoistilanteet, joista PK-35 rokotti kahdesti. Alkukauden suurin ongelma on ollut erikoistilanteet omassa päässä, yhdeksästä päästetystä maalista kuusi on syntynyt erikoistilanteista! Alkuviikolla erikoistilanteita on analysoitu videolta ja puhuttu, miten muutos saadaan aikaan.

Joukkue oli silminnähden helpottunut lauantaina, kun kahden tappion jälkeen tapahtui paluu voittokantaan. Vapautuneisuus on näkynyt tämän viikon treeneissä ja PoPa lähtee hyvin harjoitelleena ja luottavaisin mielin huomiseen otteluun. Lisäksi PoPa pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista loukkaantumisten ja poissaolojen saralla, sillä sivussa on ainoastaan Toni Junnila, joka on jo aloittanut kevyen harjoittelun joukkueen parissa.

Pertti Lundell odottaa vauhdikasta kamppailua.

- Dramaattisten vaiheiden jälkeen palattiin viime ottelussa voittokantaan ja joukkue sai varmasti lisää itseluottamusta noustuaan kolmesti tappioasemasta. Muutaman kuivan ottelun jälkeen tehtiin neljä maalia, mikä kielii hyvästä hyökkäyspelaamisesta, jota on jatkettava. Tietysti kolme päästettyä maalia yhdessä ottelussa on liikaa ja jälleen kaksi maalia erikoistilanteista. Emme ota erikoistilanteista mitään stressiä vaan vartiointi pitää saada paremmaksi ja kunnon äijämäisyyttä otteisiin niin saadaan ongelma poistettua.

- Klubi 04 on täynnä nuoria ja taitavia pelaajia, jotka ovat hyvin edustettuina eri ikäkausimaajoukkueissa. Heillä ei ole tulospaineita vaan kasvatuspaineita, mikä varmasti näkyy positiivisella tavalla heidän pelissään.  Joukkue on varsinkin omalla tekonurmellaan vaikea vastus mutta omalla pelillä ja ottamalla vastustajalta tila ja aika pois niin meillä on kaikki mahdollisuudet kolmeen pisteeseen. Tietysti tiedostamme joukkueen vaarallisuuden mutta emme saa liikaa miettiä vastustajaa vaan keskittyä omaan tekemiseemme. Lisämausteen pelille tuo mahdolliset avut HJK:sta, varsinkin Akseli Pelvas täytyy huomioida, sillä hän on armoitettu maalintekijä.

- Tulossa on vauhdikas kamppailu, jossa molemmat joukkueet hakevat voittoa nimenomaan pelaamalla maata pitkin ja tähän tekonurmi antaa loistavan mahdollisuuden.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää