Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa menetti johtonsa

 
FC PoPa menetti johtonsa

FC PoPa kohtasi perjantaina Klubi 04:n ja kahden maalin johto kutistui tasapeliin. FC PoPan maaleista vastasivat Felipe ja Teemu Vihtilä. PoPa joutui pelaamaan ottelussa vajaat puoli tuntia alivoimalla Piracaian saatua suoran punaisen kortin.

Ensimmäinen puoliaika PoPan hallinnassa

PoPa aloitti ottelun todella väkevästi ja neljän minuutin kohdalla Petri Viljanen puski kulmasta pallon ylärimaan. Seuraava paikka siunaantui Juho Lehtoselle, joka pääsi Vihtilän syötöstä puolittain läpi mutta pallo meni aavistuksen ohi maalin. PoPa jatkoi myllytystään eikä Klubi 04 saanut omaa peliään käyntiin haluamallaan tavalla, sillä PoPa hallitsi selvästi kenttätapahtumia. 19 minuutilla PoPan painostus palkittiin, Ilkka Santahuhta ja Vihtilä pelasivat mallikkaasti vasemmalla laidalla ja Santahuhdan keskitys osui selvästi puolustajaa käteen eikä tuomarilla ollut muuta mahdollisuutta, kuin viedä pallo pilkulle, Felipe laukoi pallon varmasti vasempaan alakulmaan. PoPa jatkoi maalinsa jälkeen hallintaansa ja olikin siirtyä kahden maalin karkumatkalle mutta näkyvästi esiintyneen Vihtilän laukauksen maalivahti torjui vaivoin kulmaksi. Tauolle siirryttiin PoPan johtaessa 1-0.

Toinen jakso kotijoukkueen hallinnassa

PoPa aloitti toisen puoliajan pirteästi, kun puoliaikaa oli pelattu ainoastaan minuutti PoPa siirtyi 2-0 johtoon, kotijoukkueen maalivahti epäonnistui purkupallossaan ja Vihtilä tempaisi neljästäkymmenestä metristä pallon tyhjään maaliin. Tämän jälkeen kotijoukkue hieman lamaantui ja PoPa pääsi hallitsemaan kenttätapahtumia. Kesken PoPan painostuksen kotijoukkue pääsi varkain peliin mukaan, Nikolai Alho laukoi ja vaihdosta kentälle tullut Fisnik Gerxhaliu survoi kavennuksen.  63 minuutilla Piracaia sai suoran punaisen kortin taklattuaan Alexander Ringiä, molemmat pelaajat tavoittelivat palloa ja epäonnekseen Piracaian taklaus osui Ringiä jalkaan. Tuomari nosti epäröinnin jälkeen Piracaialle suoran punaisen kortin, tilanteessa todella vakavasti loukkaantunutta esittänyt Ring koki ihmeparantumisen ja jatkoi peliä. Tämän jälkeen PoPan peli sekosi totaalisesti ja kotijoukkue alkoi hallita peliä, joukkueella oli muutama paikka mutta vielä näistä ei soinut mutta kellossa ollessa 83 minuuttia kotijoukkue tuli tasoihin, Valtteri Moren iski pallon voimalla maaliin hässäkän päätteeksi. Kotijoukkue näytti tyytyvän tasapeliin ja lopussa PoPa sai muutaman vaarallisen erikoistilanteen, joissa pallo jäi elämään alueelle, kun kellossa oli 90 minuuttia vaihdosta kentälle tullut Kari-Pekka Koivunen pääsi hyvään paikkaan mutta epäonnekseen laukaus epäonnistui. Tämän jälkeen tuomari vihelsi pelin päättyneeksi lukemiin 2-2.

PoPa jatkaa vierasotteluitaan ensi sunnuntaina

PoPa aloitti eilisestä pelistä kolmen ottelun vieraspeliputken, ensi sunnuntaina on edessä jälleen valtava haaste, kun kautensa alavireisesti aloittanut FC Viikingit isännöi porilaisia.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää