Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taskinen ja Rokosa are back in business

 
Taskinen ja Rokosa are back in business

FBT Pori täydensi liigamiehistöään kiinnittämällä joukkueeseen puolustaja Jussi Taskisen sekä hyökkääjä Joni Rokosan. Sekä Taskinen että Rokosa ovat tuttuja ja tärkeitä kavereita FBT Porista, mutta molempien osalta edellinen kausi 1.divisioonassa ei mennyt odotusten mukaisesti. Rokosalla kauden "sekoitti" asevelvollisuus ja Taskisella työt veivät miehen toiselle pallon puolikkaalle.

- Olen hyvin iloinen, että saan kaksi erittäin motivoitunutta pelaajaamme pikimmiten harjoitusvahvuuteen. Vaikka voitimme viime kaudella runkosarjan sekä pelasimme liigakarsinnat puhtaasti ilman kyseisiä herrasmiehiä, kuvaavaa on, että olisivat molemmat kuuluneet tärkeimmissä peleissä pelaavaan kokoonpanoon. Siviilipuolen haasteet on toivottavasti nyt voitettu sekä Taskinen, että Rokosa saavat täysillä näyttää kyntensä, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen iloitsee.

Hyökkääjä Joni Rokosa kuuluu Karhujen lahjakkaaseen -89 ikäluokkaan ja juniorivuosilta löytyy niin SM-kulta, -hopea kuin -pronssikin sekä kutsu ikäluokkansa maajoukkueleiritykselle.

- Rokka on voittajatyyppi, joka pelaa aina täysillä ja aina voitosta. Erittäin sopiva palanen hyökkäykseemme, Läntinen kuvailee.

- Olen tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan. Armeijassa olen syystä tai toisesta joutunut tekemään paljon "likaisia" hommia ja sieltä löytyy nykykuntoni salaisuus, heinäkuussa kotiutuva Rokosa vitsailee. - Cooperissakin 3000 metriä oli täysin paperia, Rokosa vielä vakuuttelee.

- Tottapuhuakseni armeija kyllä vei viime kaudella motivaatiota ja kun tiesin, että kilpailu pelipaikoista joukkueessa oli kova, ei harjoittelukaan innostanut. Soveimmekin valmennuksen kanssa jo hyvissä ajoin, että pyrin hoitamaan armeijan kunnialla pois alta ja rupean keskittymään tulevaan kauteen. Oli kyllä hyvä päätös, nyt on draivi täysin erilainen, polte kentälle on kova, Rokosa huokuu intoa.

Puolustaja Jussi Taskisen kauteen 2009-2010 toi mutkia matkaan siviilityöt, jotka lennättivät miestä kaukoitään tämän tuosta. Parhaillaan komennuksella Kiinassa työskentelevä Taskinen tuo joukkueen "alakertaan" kuitenkin kokemusta ja kokoa.

- Edelliseltä liigakaudelta jäi jotain hampaan koloon, nyt on revanssin paikka. Olemme varmasti tulevana kautena valmiimpia ja tulemme yllättämään monet. Selvää on, että töitä se vaatii, mutta siihen olemme valmiit. Itsellänikin työtilanne pitäisi ensi vuonna rauhoittua ja näin ollen pystyn toivottavasti paremmin auttamaan joukkuetta myös kentällä, mm. ratkaisevan liigakarsintaottelun katsomoon suoraan lentokentältä kiitänyt Taskinen toteaa.

- Molemmista pelimiehistä huokuu halu pelaamaan. Juuri peräänkuuluttamaani intohimoa ja paloa löytyy, jonka vuoksi uskon että heistä on vielä paljon apua koko joukkueelle. Kun vielä tietää, että pelaajat henkisellä tasolla ns. kuuluvat joukkueeseen odotan innolla näkeväni heidän jälleen tositoimissa, Läntinen hehkuu.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoniRokosa

Joni Rokosa

8.4.1989
Tiedot

JussiTaskinen

Jussi Taskinen

30.1.1979
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää