Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut tavoittelee kahdeksatta peräkkäistä voittoaan

 
Pesäkarhut tavoittelee kahdeksatta peräkkäistä voittoaan

Pesäkarhut palaa noin viikon mittaiselta pelitauoltaan keskiviikkona, kun se saa vieraakseen Siilinjärven naisten superpesisotteluun Poriin. Kotijoukkue on voittanut kaikki pelaamansa ottelut tähän mennessä ja johtaa sarjaa vain yhden pisteen "liitolle" hukanneena. Alla on seitsemän peräkkäistä voittoa ja vain Turku on onnistunut estämään porilaisten maksimipotin. "Turku oli viikko sitten hyvä ja emmekä me olleet sisäpelissä ihan parhaimmillamme. Nyt uskon että virtaa löytyy taas enemmän, silloin oli melko kova pelirupeama päällä. Siilinjärvestä tiedämme sen, että niillä on melko nopea porukka ja ulkopelin tulee olla hyvässä kunnossa. Sisäpelissä monipuolinen pelaaminen on meidän vahvuus", toukokuun pelaajaksi naisten superpesiksessä valittu Kaisa Kärkkäinen tuumailee.

Siilinjärven Pesis on esittänyt varsin pirteitä otteita alkukauden aikana. Joukkueesta löytyy etenemisvoimaa, lyöntitaitoa ja kokemustakin riittävästi. Pesäkarhujen tarkoituksena on erityisesti iskeä vieraiden heikkoihin kohtiin ulkokentällä. "Olemme scoutanneet Siipeä muutamista otteluista ja tiedämme heidän arat kohdat. Nyt on vaan toteutuksen aika. Määrätietoinen tekeminen on olennaista, pitää tehdä hyviä suorituksia ja elää tässä ja nyt. Ajatus ei karata yhtään tätä peliä kauemmaksi, toki Siipe-pelin hyvä tekeminen on parasta mahdollista valmistautumista perjantaiseen vierasotteluun", toteaa Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko ja viittaa perjantaina Jyväskylässä pelattavaan otteluun Kirittäriä vastaan.

Keskiviikkoisen Pesäkarhut-Siilinjärvi-ottelun tauolla lähtee Porin pesäpallostadionilta liikkeelle Suomen World Visionin Vesijuoksu-tempaus, jolla autetaan Sri Lankan ihmisiä vedenpuutteessaan. Vesikanisteria lähtee viemään kohti Käppärän R-kioskia Pesäkarhujen b-tyttöjen pelaaja Vilma Leinonen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää