Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut murskasi Siilinjärven

 
Pesäkarhut murskasi Siilinjärven

Pesäkarhut jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Porissa vierailleen Siilinjärven vakuuttavasti jaksoin 2-0. Kotijoukkue jauhoi ottelussa peräti 37 kertaa etenijän kolmospesälle ja teki juoksuja yhteensä 24. Siilinjärvi jäi yhdeksään kolmostilanteeseen tehden niistä vain yhden juoksun.

Ensimmäisellä jaksolla Pesäkarhut ei vielä ensimmäisessä sisävuorossaan saanut juoksutiliään avattua, mutta jatkossa ruuti oli kuivaa. Heidi Kuusiston ja Hanna Hirvikosken johdolla Pesäkarhut takoi jaksolukemiksi 13-0. Toisen jakson porilaiset avasivat räväkästi lyöden heti avausvuorossa seitsemän juoksua Kaisa Kärkkäisen lyödessä kunnarinkin. Lopulta toinen jakso kotijoukkueelle 11-1.

"Joukkueen energiavarastot olivat täynnä ja se näkyi otteissa. Laajalla rintamalla onnistumisia ja hyvillä suorituksilla tehoja. Tästä on hyvä jatkaa perjantaina Jyväskylässä Kirittäriä vastaan, lähdemme voittamaan sinne", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi tyytyväisenä.

"Hieno peli meiltä! Ulkopeli oli pääosin erittäin tiivistä ja sisäpelissä saatiin kaikille paljon onnistumisia. Juoksuja tuli taas ropisemalla, mutta minkäs teet kun etenijöillä juoksu kulkee ja lyöjillä lyönnit napsuu keskelle mailaa. Tästä on hyvä lähteä perjantaina Kirittärien kaatoon!", kommentoi UrheiluSuomi.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski.

Pesäkarhuista palkittiin SiiPen kaadossa seitsemän juoksua lyönyt ja erinomaistaalkukautta pelaava lyöjäjokeri Heidi Kuusisto. Ihmeenä voidaankin pitää jos Kuusisto  ei ole mukana naisten Itä-Länsi-ottelussa heinäkuun alussa Helsingissä. Kakkospalkinnon niiasi jälleen huikean pelin pelannut Kaisa Kärkkäinen. Hän löi kolme ja toi viisi juoksua, lisäksi Kaisa keräsi peräti viisitoista kärkilyöntiä 88 prosentin onnistumisilla. Porin pesäpallostadionilla keskiviikon ottelua seurasi jälleen upea yleisömäärä, 1126 katsojaa.

Ottelusta tulossa kuvagalleria.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää