Sunnuntaina edessä iso haaste

FC PoPa matkustaa sunnuntaina Viikinkien vieraaksi. Ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä kärkikamppailua ajatellen. PoPa pelasi viime kierroksella tasapelin Klubi 04:n vieraana ja Viikingit haki tärkeän vierasvoiton Mikkelistä lukemin 2-1. Sarjataulukossa PoPa on kuudentena kerättyään seitsemästä ottelustaan 11 pistettä ja sunnuntain isäntä Viikingit sijalla yhdeksän yhdeksällä pisteellä.

PoPan riesana flunssa-aalto

PoPa on joutunut tällä viikolla flunssa-aallon uhriksi aina valmennusjohtoa myöden mutta tilanne on parantumassa sunnuntaiksi, eikä yhdenkään pelaajan osallistuminen sunnuntain peliin ole vaarassa tämän hetken tiedon mukaan. Joukkue on analysoinut viime ottelun tapahtumat ja pelaamalla sunnuntaina koko 90 minuuttia samalla tavalla, kuin Klubi 04-ottelun ensimmäisen tunnin niin joukkueella on kaikki mahdollisuudet kolmeen pisteeseen. Ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä, sillä tappio asettaisi molemmat joukkueet vaikeaan tilanteeseen. Kotijoukkue tulee varmasti kovaa päälle ja haluaa kolme pistettä hinnalla millä hyvänsä, PoPan pitää pelata maltilla ja puolustaa kurinalaisesti ja iskeä paikoista pallo maaliin. Luvassa on varmasti viihdyttävä ottelu, jossa molemmat joukkueet pyrkivät pelaavaan futikseen.

PoPan kokoonpanosta puuttuvat sunnuntaina varmuudella Toni Junnila ja Piracaia.

Pertti Lundell odottaa haastavaa ottelua.

- Vastassa on hyvä joukkue ja molemmat joukkueet tarvitsevat voittoa ettei kärki karkaa liian kauaksi. Viime vuonna meillä oli hyvät ottelut Viikinkejä vastaan, Porissa pelattiin 2-2 ja vieraista haettiin 1-0 voitto Samu-Petteri Mäkelän vaparimaalilla.
- Viime perjantaina pelattiin 60 minuuttia mutta punainen kortti sekoitti meidän pelin vaikka näin ei pitäisi käydä. Luottavaisin mielin lähdetään otteluun, kahdesta viime ottelusta on kasassa neljä pistettä ja tehtyjä maaleja on kasassa kuusi. Ottelu on molemmille joukkueille tietyllä tapaa vedenjakaja ja kaikkemme laitetaan peliin, että kolme pistettä saadaan mukaamme.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.