Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitto Kirittäristäkin

 
Voitto Kirittäristäkin

Pesäkarhut jatkaa voittoputkeaan,nyt kaatui Kirittäret Jyväskylässä ja vieläpä puhtaasti 2-0. Voiton arvoa nostaa Pesäkarhujen huikeat nousut tappiotilanteista molemmilla jaksoilla. Ensimmäisen jakson porilaiset voittivat 5-3 ja toisen 5-2. "Olen todella ylpeä joukkueemme henkisestä kasvusta ja pelirohkeudesta. Olemme kehittäneet pelaajia pitkäjänteisesti ja tulosta alkaa näkyä päivittäin. Hieno voitto,kotiutimme selkeästi vastustajaa paremmin", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki tuumaili. Myös Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko puhkui tyytyväisyyttä. "Olemme valinneet valmennuksessamme linjan, jossa kehitämme nuoriamme. Uskomme siihen ja näihin pelaajiin,mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu päävastustajiemme leireissä. Paluut kentille kun ovat jopa odotettavia ja jo tapahtuneita...", Kaijansinkko totesi. Pesäkarhujen parhaina Jyväskylässä palkittiin Veera Svansjö ja Carita Toiviainen.

"Vakuuttava esitys meiltä. Mitään ihmeellisyyksiä ei meidän kuitenkaan vielä tarvinnut esittää, vaan hyvä peruspeli riitti voittoon. Jaksojen alussa oltiin hieman unessa, mutta kovalla itseluottamuksella vietiin pisteet Poriin. Jes!", UrheiluSuomi.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski kommentoi pelin jälkeen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää