Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitto Kirittäristäkin

 
Voitto Kirittäristäkin

Pesäkarhut jatkaa voittoputkeaan,nyt kaatui Kirittäret Jyväskylässä ja vieläpä puhtaasti 2-0. Voiton arvoa nostaa Pesäkarhujen huikeat nousut tappiotilanteista molemmilla jaksoilla. Ensimmäisen jakson porilaiset voittivat 5-3 ja toisen 5-2. "Olen todella ylpeä joukkueemme henkisestä kasvusta ja pelirohkeudesta. Olemme kehittäneet pelaajia pitkäjänteisesti ja tulosta alkaa näkyä päivittäin. Hieno voitto,kotiutimme selkeästi vastustajaa paremmin", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki tuumaili. Myös Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko puhkui tyytyväisyyttä. "Olemme valinneet valmennuksessamme linjan, jossa kehitämme nuoriamme. Uskomme siihen ja näihin pelaajiin,mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu päävastustajiemme leireissä. Paluut kentille kun ovat jopa odotettavia ja jo tapahtuneita...", Kaijansinkko totesi. Pesäkarhujen parhaina Jyväskylässä palkittiin Veera Svansjö ja Carita Toiviainen.

"Vakuuttava esitys meiltä. Mitään ihmeellisyyksiä ei meidän kuitenkaan vielä tarvinnut esittää, vaan hyvä peruspeli riitti voittoon. Jaksojen alussa oltiin hieman unessa, mutta kovalla itseluottamuksella vietiin pisteet Poriin. Jes!", UrheiluSuomi.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski kommentoi pelin jälkeen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää