Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salo seuraava pysäkki

 
Salo seuraava pysäkki

Salon Palloilijat sai sarjaan kankeahkon alun, mutta se on jo historiaa. Viime kierroksella SalPa ryöpytti Espoon Pallohonkaa peräti 1-5. Sarjataulukossa SalPa on neljäntenä vain kolme pistettä kärjestä (14 pist.).

FC Jazz on saman pistemäärän eli kolmen paunan päässä SalPasta (11 pist.) tasaisen sarjan kahdeksantena. Voitolla porilaisilla olisi hieno mahdollisuus petrata asemiaan, sillä tasaisessa keskiryhmässä kolme seuraavaa joukkuetta ovat pelanneet pelin paprikapaitoja enemmän.

FC Jazzilla on alla kahden ottelun voittoputki (Pallohonka 1-2, BK-46 2-0). Juuri Espoon ottelun alla Poriin siirtynyt Mamadou Konate onnistui molemmissa matseissa maalinteossa, ja onnistumisia häneltä odotetaan myös Salossa.

- Meillä on lauantain jälkeen viikon mittainen juhannusloma, joten on hyvä hetki puristaa joukkueesta kaikki irti. Lähdemme taistelemaan kovalla asenteella, ja tekemään kotijoukkueen pelistä vaikean. Säästellä ei ainakaan tarvitse yhtään, päävalmentaja Mikko Mannila tiivistää.

Viime kesänä joukkueiden keskinäiset pelit päättyivät molemmat 3-1 -kotivoittoihin. Porissa FC Jazz käänsi 0-1 -taukotilanteen 3-1 -voitoksi, Salossa peli oli selvä alusta asti, sillä SalPa voitti jo ensimmäisen jakson 2-0.

Juhannuksen jälkeen FC Jazzin kausi jatkuu tiiviinä. Joukkue heinäkuussa vajaan kuukauden aikana peräti 7 peliä.

Tauon jälkeen pelataan heti ehkä koko kauden odotetuin kohtaaminen, kun FC Jazz isännöi kauden ensimmäistä todellista derbyä Porin stadionilla. FC Jazz - MuSa pelataan keskiviikkona 30. kesäkuuta kello 19.00. Uusimpien huhujen mukaan myös FC PoPan pääomistaja Antti Sumiala saatetaan nähdä Salama-paidassa hakemassa pelituntumaa!

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää