Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kasvojen pesu

 
Kasvojen pesu

FC PoPan bussin nokka suuntaa tänään kohti Kemiä, jossa huomenna vastaan asettuu kautensa hyvin aloittanut PS Kemi. Viime kierroksella PoPa sai opetuksen jalkapallosta häviämällä Viikinkeille peräti 5-0, samaan aikaan PS Kemi haki tasapelipisteen Kokkolasta. Sarjataulukossa PS Kemi on tällä hetkellä viidentenä kerättyään 13 pistettä maalierolla 11-9, PoPa sen sijaan majailee sarjataulukossa sijalla kahdeksan 11 pisteellään ja maalieron ollessa pakkasella 13-16.

Tekojen aika

PoPan karmaiseva tappio Vuosaaressa ollaan porilaisten leirissä otettu erittäin vakavasti ja on selvää, että kurssin on käännyttävä pikaisesti ja joukkueen peli-ilmeen on parannuttava. Viime ottelu on käyty läpi eikä siihen enää palata ja nyt kaikki energia on suunnattu huomiselle ja varmasti huomenna nähdään täysin erilainen PoPa, mitä Vuosaaressa. Joukkueen pitää nyt alkaa pelata omalla tasollaan ja näyttää kentällä kaiken osaamisensa ja jättää puheet muille.

Selvää on, että oman pään puolustamisen on parannuttava, 16 maalia kahdeksassa pelissä omiin on yksinkertaisesti liikaa eikä mikään joukkue kestä tuollaisia lukemia. Samalla täytyy todeta, että 13 maalia kahdeksassa pelissä on ihan hyvä suoritus mutta joukkueen pitää saada omaa hyökkäyspeliään nopeammaksi ja yllätyksellisemmäksi. Nämä ovat asioita, joita joukkue on pyrkinyt parantamaan tämän viikon harjoituksissa ja huomenna nähdään, miten opit ovat menneet perille.

Huomisesta ottelusta puuttuvat varmuudella Toni Junnila, jonka polvivamma pitää miehen ikävä kyllä sivussa vielä ainakin kuukauden, Piracaia, joka huilaa tämän ottelun pelikiellon takia ja Joni Vuorinen, jolla on pieni repeämä reidessä.

Vahvistunut PS Kemi

Huominen isäntä on aloittanut kautensa hyvin ja keikkuu tällä hetkellä muutaman sijan PoPan edellä kahden pisteen turvin. Joukkueessa on tapahtunut muutamia muutoksia viime kauteen, nyt päävalmentajana toimii Oleg Eprintsev Jukka Ikäläisen sijaan. Kentän puolelle vahvistuksiksi saapuivat Tuomo Könönen, Joonas Ikäläinen ja Tommi Siekkinen. Joukkue on fyysinen, jolla on joukossaan taitavia pelaajia, joten PoPa saa huomenna laittaa parastaan mieliäkseen pisteille.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää