Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalPa vei maalijuhlan

 
SalPa vei maalijuhlan

- Aikamoinen peli, joka olisi voinut päättyä kummalle tahansa 5-3, päävalmentaja Mikko Mannila huokasi maalirikkaan taiston tauottua.

FC Jazzin lähtökohta peliin oli pelata tiukkaa puolustuspeliä. Strategia mureni jo alkuminuuteilla.

- Ensimmäinen maali oli helppo, kun maalivahti teki arviointivirheen pitkään palloon. Hetkeä myöhemmin Antti Hakala tykitti kaukolaukausella yläkulmaan, ja homma näytti hankalalta.

FC Jazz kuitenkin taisteli sinnikkäästi koko 90 minuuttisen ajan, vaikka joukkue oli jalkeilla jälleen hyvin vajavaisella kokoonpanolla. Edustuksen pelaajalistan miehistä peräti 13 puuttui ottelusta. Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole loukkaantuneita, sillä yksi pelaajista oli sukulaisensa hautajaisissa ja Joao Gaetti on matkustanut Brasiliaan vakavasti sairastuneen perheenjäsenensä tueksi.

- En halua mennä poissaolojen taakse piiloon, mutta kyllähän ne lähtökohtiin vaikuttivat, Mannila myöntää.

Joonas Laurikaisen vapaapotkumaali toi Jazzin jälleen maalin päähän. Herkkua ei kestänyt pitkään, sillä Markus Mustonen teki toisen täysosumansa etukulmasta 30 minuutilla.

- Aivan puoliajan loppuun saimme tärkeän maalin kulmapotkusta, kun Jussi Leinonen puski pallon takaisin keskelle ja Ville Santanen jatkoi sen maaliin.

- Toiselle puoliajalle lähdimme hakemaan tasoitusta, ja olimmekin aktiivisempi joukkue. Kuten sanoin, olisimme aivan hyvin voineet voittaa ottelun.

Jari Lamminen teki 3-3 -tasoituksen Laurikaisen antamasta kulmapotkusta, mutta ilo taaskaan kestänyt pitkään.

Jussi Haijanen tykitti kaukaa pelin voittomaalin vain kolme minuuttia Jazzin tasoituksesta.

- Kaiken kaikkiaan erikoinen matsi. Me teimme kolme maalia erikoistilanteista, ja kaveri kolme kaukolaukauksilla. Peli oli maalivahdeille hankala. Kenttä oli litimärkä ja pettävä. Adidaksen Jabulani -pelipallo oli näissä oloissa todella eloisa.

Pelin 79. minuutilla Joonas Tursas liukui Ilari Helavuorta jaloille ja sai punaisen kortin. Miesylivoimalla FC Jazz haki vahvasti tasoitusta ja saikin hyvää painetta, mutta riski kostautui viimeisillä sekunneilla omassa päässä.

- Tursas teki aivan järjettömän keskialueen taklauksen takaapäin jaloille. Helavuoren jalka näyttää nyt todella pahalta, mikä vain lisää tappion tuskaa.

FC Jazz käyttää juhannusviikon lepoon, jotta miehistö on taas iskukykyinen, kun Kakkonen jatkuu herkullisella paikallispelillä keskiviikkona 30. kesäkuuta. Stadionille astelee silloin Musan Salama.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää