Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pitkästä aikaa kotiottelu

 
Pitkästä aikaa kotiottelu

FC PoPa pelaa pitkästä aikaa kotiottelun, kun TPV saapuu Poriin. PoPa on pelannut kolme viimeisintä otteluaan vieraissa, joista saaliina oli vaivaiset kaksi pistettä, joten tänään pitää päästä takaisin voittokantaan jos joukkue aikoo pysyä kärjen perässä.

Puolustaminen kuntoon

PoPa pelasi viime lauantaina PS Kemiä vastaan 0-0 ja ilahduttava tieto oli, että toisen kerran tällä kaudella pysyi nolla omassa päässä. Vaikka otteluun lähdettiin aavistuksen puolustavammalla taktiikalla, kuin ollaan totuttu näkemään niin PoPalla oli ottelussa omat paikkansa voittomaalin tekoon. Selvää on tietysti, että pelkillä tasapeleillä ei nousta kärkikahinoihin ja tänään PoPa pääsee pitkästä aikaa kotiin, joten tavoitteena ei voi olla muu kuin kolme pistettä.

PoPa tullee hallitsemaan ottelua mutta vastustajan kanssa täytyy olla tarkkana, sillä TPV pyrkii riistojen jälkeen nopeisiin vastahyökkäyksiin ja näissä tilanteissa kotijoukkueen täytyy olla hereillä. Lisäksi PoPalla ei ole mitään syytä aliarvioida vastustajaa vaikka TPV sai pahasti pataan Rovaniemellä, pitää muistaa, että samainen joukkue haki muutama viikko sittem Viikinkien vieraana pisteen, missä PoPa ei onnistunut vaan hävisi 5-0.

PoPa on alkuviikon harjoituksissa keskittynyt palautumaan raskaasta Kemin reissusta ja joukkue sai itseluottamusta saalistamalla Kemistä pisteen ja tulostakin tärkeämpää oli tapa ja asenne, miten pelattiin. Samanlaisella taistelulla ja huolellisuudella huomenna on kaikki saumat kolmeen pisteeseen, josta olisi hyvä lähteä pienelle tauolle.

Joukkueen kokoonpanotilanne on ok, sivussa ovat Toni Junnila, Joni Vuorinen ja Piracaia.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää